FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN…

Posted on

Hej på er!

Idag har vi firat den här stjärnan! Tänk att vår fina Philippa tar studenten idag. Jag säger “vår” även om jag bara är hennes bonusmamma för hon var så liten när jag kom in i hennes liv. Men jag känner att hon är lite min också. Nu är hon stor och vuxen och ska bege sig ut på äventyr i vida världen. Firandet i år är på en helt annan nivå i år än vad det brukar vara. Men de har i alla fall kunnat fira mösspåtagning, varit på bal och idag haft ett utspring om än i mindre skala. Och de har ett fantastiskt väder!

På utspringet fick bara tre personer närvara och det tycker jag var så himla synd. Självklart var Per där med Philippas mamma och lillasyrran Lilly och det tycker jag var helt självklart. Vi bonusföräldrar får hålla oss i bakgrunden vid ett sådant tillfälle men det jag tycker är tråkigt är att de familjer som har tre eller flera barn var tvungna att välja bort vilket eller vilka syskon som inte fick vara med. Det har varit jobbigt för många vet jag. Kunde man inte ha satt gränsen vid föräldrar och syskon. Det handlade ju om en kvart utomhus med gott om utrymme eftersom varje klass fick en slot på 15 minuter.

Hur som helst så väntade vi nära och kära en liten bit bort utanför själva skolområdet och där fick vi ha ett alternativt utspring med blommor, små bubbelflaskor och allt annat som hör utspringet till. Philippas bonussyskon skulle egentligen ha rest ner hit till ön över studenten men med alla restriktioner som ligger så fick de följa med och se hennes utspring via livesändning istället.

Nu väntar världen på dig Philippa!

Nu fortsätter firandet för Philippa och hennes klass hela dagen, kvällen- och natten lång. Jag tror att de har ett magiskt firande trots allt!

Den sista delen av studentfirandet; studentmottagningen kommer vi att ha lite längre fram i sommar när hela familjen är samlad här på ön. Så får det bli i år helt enkelt.

Ha en fin helg!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Sari-Anne
  juni 4, 2021

  Grattis till studenten 👩🏻‍🎓 🇸🇪 🥂
  Vilken lycka att få vara med på avstånd 🤩

  Min yngsta tar studenten snart, inget utspring och inga får vara närvarande!
  Detta gör ont i mammahjärtat.

  Ha en mysig helg ☀️
  Sari-Anne

  • tiname@live.se
   juni 5, 2021

   Åhhh tack! Ja vi ska verkligen vara extra lyckliga över att vi ändå har fått vara med på ett hörn. Jag förstår att det gör ont i mammahjärtat. Verkligen tufft att inte få vara med vid denna milstolpe i livet för barnen. Stor kram tillbaka till dig! //Tina

Previous
LIVET PÅ GOTLAND JUST NU…