Allmänt

LIVET PÅ GOTLAND JUST NU…

Hej allesammans!

Nu har lugnet lagt sig här hemma igen efter gårdagens fadäs. Usch, usch, usch vad jobbigt det var. Jag brukar inte vara känslig om saker går sönder eller försvinner. Jag är rätt osentimental när det kommer till prylar och materiella ting men en vigselring är ändå speciell och det hade gjort extra ont om den försvunnit för alltid. Men nu har jag bearbetat det klart och kan skratta åt eländet känner jag.

Idag har det varit en intensiv dag på jobbet. Många akuta saker som pockat på, på en och samma gång men jag fick ihop det till slut. Efter jobbet fick jag prioritera att åka till Klintehamn en sväng för att göra ett par ärenden och när jag kom hem var jag egentligen i mood för att slänga mig i solen i loungen. Men… jag tog jag mig i kragen och tog min MTB och gav mig ut på en runda längs havet. Det blev nästan en timmes cykling innan jag vände hemåt igen.

Det är så magiskt fint här på Gotland just nu!

Min utsikt från köksfönstret ikväll.

Det blev så himla sent innan det var dags för oss att laga middag efter alla bestyr så vi lagade maten inne. Men med ett öppet fönster till uteköket så infann sig sommarkänslan ändå.

Ser ni vår syrenhäck där borta. När vi köpte det här stället för snart 10 år sedan så var häcken helt nyplanterad. Idag är den stor och yvig som bara den. Älskar den!

I morgon är det dags för utspring för vår fina Philippa. Tänk att det är hennes sista dag tillsammans med sina gymnasiekompisar. Helt sjukt när man tänker på hur fort det går med allt. Det här är vår 4:e student i vår barnaskara och nu har vi bara en kvar. Om tre år är det dags för minstingen Lilly att ta klivet ut i vuxenvärlden. Men i år och i morgon är det Philippas ”prime time” och ”The grande finale”.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *