FÖRE OCH EFTER…

Ingen vidare bild det här men så här såg vår altan ut innan snickarna byggde en ny. Ojämna plattor och en ranglig spaljé med en buske full av ohyra. Busken till höger tyckte jag väldigt mycket om men den fick stryka på foten. 
Nedan ser ni hur altanen ser ut idag. Trägolv och större yta med högre och lägre plank som insynsskydd. Så fort det blir lite varmare skall planken målas vita och sen är det dags för piffet. En rad med planterade buskar framför planket som vetter mot gatan tror jag skulle bli snyggt. Fram till 14-tiden brukar vi njuta av solen på baksidan av huset och sen fortsätter vi här på framsidan. Det känns riktigt riktigt bra det här och ahhh nu fick jag en brutal längtan efter vår och sommar…
Här hemma snörvlas det och hostas det för fullt. Jag nyser mest hela tiden och känner mig allmänt ynklig. Tur att det är Parneviks i kväll så att man kan få skratta lite mitt i allt snytande och nysande.
Ha en fortsatt fin tisdagskväll!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NYTORGET 6…