Mina dagar

SNÖ, TULPANER OCH ETT EVIGT NYSANDE…

När vinden viner runt husknuten och det snöar ute så känns det extra bra med tulpanlökar på köksbordet. De ger i alla fall någon slags vårkänsla mitt i det här ruggiga vintervädret. Jag vill att solen skall börja titta fram nu. Vid månadsskiftet har jag nämligen tänkt stänga den här vintern och välkomna våren. För när man går in i mars så startar våren i min värld. Ser dock motigt ut just nu.

Den här veckan har också varit rätt motig. Började nysa i måndags och sen har jag hållit på i ett. Har varit så himla förkyld i veckan och jag bara nyser och nyser. Det är nu 6:e dagen med nysningar. Märklig förkylning det här…
Mot slutet av veckan lyfte i alla veckan äntligen. Då var vi och firade en älskad systerdotter på 20-årsdagen och sen gick fredagen av bara farten. Idag har vi varit runt och kollat på färgkoder för på måndag kommer målaren och målar vårt allrum på övervåningen. Det är typ hundra meter upp till taket där och det är inget som vi vågar ge oss på själva. När det är klart så är det dags att ta oss an en liten minirenovering av badrummet på nedervåningen. Det finns en speciell anledning till att dessa minirenoveringar sker just nu; en rolig och spännande anledning. Återkommer om det… :-).
Och i kväll är det mello och då blir man ju så glad! Låtarna brukar mest vara skräp och jag har inte en aning om vilka som tävlar i kväll men jag gillar att det bjuds på lite glitter och glamour för omväxlings skull i stället för en massa trams som Fångarna på Fortet och gamla filmer från 80-talet.
Ha nu en riktigt härlig lördagskväll!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *