FRAMME PÅ GRAN CANARIA…

Hola!
Nu har vi lämnat ett regnigt och slaskigt Stockholm och landat in på ett varmt och skönt Gran Canaria! Så fort vi checkat in planade vi ut i varsin solstol och skrapade ihop några timmars solande. Det är så varmt och skönt här just nu och det verkar som att värmen ska hålla i sig i veckan som kommer. Håller tummarna hårt för det!
Nu hänger vi på vår balkong en stund och Per fixade just till en Aperol Spritz till mig. Bra början på semestern!
Kaftan från twist & tango
Eller… den här semestern började faktiskt med att jag fick en utskällning på flygplatsen i samband med att vi hämtade ut bagaget. Per hämtade upp en av våra väskor och lämpade av den vid mig under tiden han väntade in den andra. Och efter ett tag kommer det en man fram till mig och säger att den här väskan är min och börjar gå iväg med den. Stopp, stopp säger jag… det kan säkert var så att vi har tagit fel men låt oss kolla upp det. Det visar sig att det är mannens väska så jag ber så klart om ursäkt och han glider iväg. Efter fem minuter stormar mannens fru fram till mig och skäller ut mig inför öppen ridå där hon förmedlar att jag är korkad som inte har koll på min väska. Hon hade minsann fått stå i en kö för “Lost Bagage” hur länge som helst och hon var så upprörd över det. Sen vände hon på klacken och rusade iväg innan jag ens hann säga pip. 
Vårt misstag…absolut men reaktionen står inte riktigt i proportion till misstaget tycker jag. Hennes man och jag hade ju redan rett ut det hela. Förhoppningsvis mår den här kvinnan lite bättre nu när hon har fått möjlighet att skälla och fräsa av sig lite på mig. Stackarn… det kan inte vara lätt att gå omkring och vara så arg… 
Nu ska det piffas lite här för snart är det dags för middag. 
Hoppas att ni har en fin lördagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Mamma C
  februari 9, 2019

  Så härligt med värme och hoppas nu den håller i sig när ni är där.
  Och folk finns det till allt och du stötte visst på argbiggefolket 😉
  Kram Carin

 • dianasdrömmar
  februari 10, 2019

  Vilken snygging, hoppas ni får en härlig vecka kram

 • Helenas enkla vardag
  februari 10, 2019

  Wow vilken fin bild! Ha det så mysigt och hoppas du kan släppa utskällningen.
  Kram Helena

  • tiname@live.se
   februari 10, 2019

   Per får ta åt dig äran för den ha ha :-). Tack, ja det är fantastiskt här. Jadå , den är släppt. Var mest fascinerad av att jag blev utskälld. Jag vet inte om jag någonsin blivit det tidigare. Kramar //Tina

 • Ulrica
  februari 10, 2019

  Vackra du <3. Ja, det där med att semester ska göra folk avslappnade funkar inte riktigt på alla, men som du säger så är hon nog glad nu att väskan kom tillrätta :). Och att hon fick gapa lite grann *S*. Lite halvtråkig start på det hela, men du får be Per om en extra drink. Ha det så himla härligt nu!! KRAM

Previous
CAVALUNCH COMING UP…