Mina dagar

FREDAGENS CAVALUNCH…

Hallå på er!
Här kommer några bilder från fredagens cavalunch hemma hos mig. I våras lärde jag känna några vackra tjejer… ni vet såna där tjejer som är vackra både på utsidan och insidan och som inte växer på trän. Förutom att vi ses virtuellt via våra bloggar så träffades vi även på en bloggträff under hösten och nu sammanstrålade vi alltså igen. Hemma hos mig den här gången.
Det blev inte så mycket fotande från min sida… jag hade fullt upp med maten men en och annan bild fick jag till. Helena rev också av ett par stycken med min kamera. De andra tog desto fler så jag har lånat några.

 Bild Helena
 Bild Katarina
Under tiden jag fixade maten så sippade vi på den här cavan.

Fullt koncentrerad på maten i mitt förkläde som Vendela sytt till mig på slöjden en gång för längesen.  Hon var inte medveten om att mönstret och färgerna på förklädet är detsamma som på en Idomintub, ni vet den där salvan man hade till barnens rumpor när de var små bebisar ha ha…
 Bild Katarina
Så här blev resultatet. Lovar att lägga ut receptet framöver.
 Bild Ulrica
En enkel kladdkaka till efterrätt.

Sen var det dags att öppna de fina presenterna jag fick. 
 Bild Helena
Bild från Katarina
Och efter flera timmars skratt och prat och diskussioner om allt möjligt som hör livet till så rundade de här tjejerna av för att fortsätta med roligheter på stan. Jag själv plockade fram resväskan för att packa ihop vad jag skulle ha med mig inför resan.
Jag är så innerligt glad för att jag fått lära känna dessa pinglor. Fina och generösa människor som jag hoppas att jag ska få möjlighet att få träffa snart igen. Tack fina ni för en magisk eftermiddag!
Här på Gran Canaria har vi haft en superskön dag. Vi har legat i varsin solstol hela dagen och bara njutit. Per har iof varit duktig och tränat en sväng men jag ligger lågt. Man vill ju inte ta ut så så här första semesterdagen. 
Snart dags för solnedgång och sen ska vi bege oss ut på den lilla byn för att äta middag.
Vi hörs!
KRAM!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *