FRAMME PÅ ÖN…

Posted on

Nu har vi landat in här hemma på Gotland igen efter några timmar på sjön. Per tycker att det är aptrist att åka båt men jag tycker mest att det är mysigt. Lite god mat, avkoppling och tid för att läsa en bok eller ett magasin. Skönt ju!

Det första vi gjorde när kom i land var att titta förbi min mamma på en fika. Hon hade fixat i ordning en liten påskgrupp till oss vilket var så tacksamt. Jag har inte haft en sekund över för att fixa något påsk-eller vårigt till den här helgen så gissa om jag blev glad. Fina mamma!

Hon hade också fixat ett litet påskris med små kycklingar som min mormor virkat. Hur fint!!!

Nu har vi packat upp allt här hemma… eller jag ska nog snarare säga att Per har packat upp. Mina grejer la han i soffan så att jag sen kunde sortera in allt så att jag inte behövde böja mig ner i resväskan. Jag har inga smärtor eller värk alls efter operationen men jag känner av att det stramar i såret så klart. Att böja mig ner och plocka upp något från golvet, sätta på mig strumpor, knyta gympadojorna och gå i- och ur bilen är värst. I övrigt tycker jag att det funkar väldigt bra!

Det är så tyst här. Det är bara ljudet från kaminen som hörs och nu sitter vi är i soffan med varsit glas rött och laddar för att fixa kvällens middag. Hemma hos oss i Stockholm har Johannes och Viktoria flyttat in till oss. De renoverar sitt badrum så det passade perfekt att de kan hänga hemma hos oss när vi ändå är här på ön. De ska samla alla syskonen med respektive för påskfirande i morgon vilket jag tycker är så fint. Jag älskar när mina barn umgås med varandra!

Ha nu en fortsatt fin påskhelg så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
PÅSKHAREN TITTADE FÖRBI…