PÅSKHAREN TITTADE FÖRBI…

Posted on

Helt plötsligt så är påsken här även om den faktiskt ligger rätt sent i år. Som tur är så hade jag förberett ett snack med påskharen innan min operation så det mesta var redan fixat inför att vi skulle träffa barnen för en påskfika idag. Lite fick kompletteras under dagen i sista sekund men innan de knackade på dörren så var påskkassarna fyllda med roliga grejer och undangömda precis som de brukar vara.

Loa tog med sig lillesyrran och letade runt här hemma…

Och efter en stund så hittades båda påskkassarna.

I kassarna fanns bland annat, förutom favoritgodiset; kexchoklad och “sura band” små plåtburkar med gulliga plåster som finns på TGR. Majken fick plåster med rosa hjärtan i olika varianter och Loa monsterplåster vilket var väldigt uppskattat. Helt plötsligt hittade barnen sår både här och där som plåstrades om.

I övrigt fanns det små trosor med Elsa, Törnrosa mfl. till det lilla flickebarnet och kallingar med rymdtema till lillpojken. Ett äggfack med fyra chokladägg hittade de också i kassen och Majken fick också en fluffig mjuk dagbok med lås.

Loa var nog den allra lyckligaste idag. Han är, liksom sin pappa, ett stort Luleåfan och min chef som kommer från Luleå och har kontakter inom “Lule” Hockey hade fixat ett helt gäng med signerade kort till Loa. Hans favorit är Joel Lassinantti och ni kan ju se hur lycklig den här lilla killen var när han förstod vad det var han hade fått i sin påskkasse. Nu ska de ramas in och hängas upp på väggen och nu laddar han också inför matchen mot Frölunda i morgon.

Den här dagen rundade vi av med att möta upp Pers syster och hennes man som bor i Hamburg och som kom hit till Stockholm ikväll. Så mysigt att få träffa dem igen över en middag. Det var så längesen vi sågs. De åker upp till sitt landställe i Gästrikland i morgon och vi åker till Gotland men det var fint att vi hann att få till att ses ett par timmar.

Nu har vi packat det mesta inför morgondagen så vi ses och hörs på Gotland!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ulrica
  april 15, 2022

  Vilka lyckliga små godingar, det är bra med kontakter :-).
  Jag hoppas ni får en jättemysig påsk på Gotland och att du återhämtar dig ordentligt!
  KRAM Ulrica

  • tiname@live.se
   april 15, 2022

   Eller hur, visst är det! Tack Ulrica, ha en jättefin påsk ni också med era nära och kära. Kram //Tina

Previous
OPERATIONSDAGEN…