Mina dagar

FRÅN BERSÅ…

Igår eftermiddag tog vi en liten tur ut till Tofta för ett besök på BERSÅ och för att inhandla de här små skönheterna. De är så galet vackra och passar perfekt i allrummet uppe. Allrummet uppe har varit ett oidentifierat utrymme med en gammal soffa där vi allt som oftast har slängt upp exempelvis en torkställning, några kartonger som vi inte orkat packa upp, gamla lampor som inte fått plats i förrådet osv. Nu har vi bestämt oss för att se till att det blir lite förändring även där uppe. Vi skall inte använda rummet som avstjälpningsplats längre utan efterhand se till att det ser ok ut även där. Hittills har vår vita soffa fått flytta upp en våning, den stora fina lyktan jag fick av mina vänner när jag fyllde år har fått en plats och nu har de fina ljusstakarna fått flytta in.
Nu börjar också jakten på det ultimata soffbordet igen för just nu har vi ett provisoriskt bord som vi lånat in från stugan på landet. Vi behöver också få upp något fint på väggarna som gapar tomma idag.
Ja, ni ser hur bra det går med att vi nu bara skulle luta oss tillbaka och koppla av från alla renoveringsprojekt ha ha… Vi är redan igång med allrummet och och idag har vi även pratat om hur vi kan fixa till barnens rum som behöver sig en rejäl make-over.

Vad hände med den här helgen då?! Swisch sa det så var det redan söndagskväll. Efter en skön sovmorgon bakade jag ett gäng saffrans- och vaniljbullar och på eftermiddagen fick vi fina vänner på fikabesök. Mysig eftermiddag!
Nu är det fyra dagars jobb kvar sen slår jag igen butiken för en lång skön ledighet. Nästan tre veckors ledighet kommer det att bli och jag tycker faktiskt att jag förtjänar en riktigt lång julledighet i år. Det har varit en intensiv höst med väldigt mycket jobb och många tuffa beslut men nu skall jag varva ner och hämta energi och ladda för en spännande vår.
Hoppas att ni har haft en skön helg!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *