Mina dagar

GJORT PÅ SLÖJDEN…

Nu har den här fina lampetten som Vendela gjorde på slöjden när hon gick på högstadiet äntligen hittat sin plats. Den passar alldeles perfekt på väggen precis när man kommer upp för trappan till vår övervåning. Vendela var först rätt skeptisk till att sätta upp sin lilla skapelse men med lite övertalning så hängde den helt plötsligt på plats. Visst är den fin!

Nu är det slutspurt inför julledigheten och jag fattar inte vart dagarna tar vägen. Det snurrar på så fort allting så jag vet nästan inte vad jag själv heter. Julklappsinköpen är helt klara, i morgon blir det jobb från morgon till kväll, på fredag morgon julavslutning med tjejerna och sen skall jag börja plana ut… 
Det är nära nu!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *