Allmänt

FRÅN HOCKEY TILL ROSÉ…

Här sitter vi och har det bra! Även om det fortfarande ligger snö på marken och är rätt kyligt så värmer solen och därför blev det en eftermiddag på Humble & Frank som ligger en liten bit från där vi bor. Vi satt ute mot väggen och det var så skönt!

Men innan vi hamnade i solen mot väggen så var vi under förmiddagen i Ritorps ishall för att kolla på en liten hockeykille.

Lillpojken går ju på hockeyskola och vi hade lovat honom att vi skulle komma och titta. Stolt som en tupp var han och så duktig han har blivit. Det var ett tag sedan vi sett honom nu men som han har utvecklats. Jätteroligt att se!

Min lott här i livet är att hänga i ishallar haha. Min ex-man spelade hockey och under alla dessa år hängde jag i ishallar både på Gotland, i Stockholm och i Linköping. Mina killar har också spelat hockey under en herrans massa år och Johannes tillsammans med sin kompis Albin var till och med ett stående inslag i Lilla Sportspegeln under en säsong. Där avhandlade de olika ämnen inom hockey vilket vi lyckligtvis har inspelat på VHS. Per har också ett förflutet som hockeymålvakt men det var innan min tid.

Och det här lilla flickebarnet då… som fick hoppa över sin ridning idag och följa med till ishallen istället.

Där sitter hon med benen i kors med en korv och sin Ipad. Hur söt!!!

Min fina älskade lilla hockeykille!

Efter hockeyn landade vi in på en kaffebar som ligger på vägen hem till oss. Vi satt ute i solen så det blev första utefikan för oss. Så mysigt! Många cafeér och restauranger har utemöbler så att man kan sitta ute året runt och ofta sitter man på trottoaren precis intill gatan. Det tyckte jag var väldigt ovant i början när vi flyttade hit till Stockholm. Jag tyckte det var lite läskigt för jag är ju van att sitta ute i lite lugnare miljöer i Visby men jag har vant mig. Nu tycker jag att det har sin tjusning att man kan sladda in lite överallt och sitta ute när solen tittar fram.

Eftersom vi hade varit i ishallen under förmiddagen så hade vi ordentligt med kläder på oss. När snön började rasa ner från taket och det blev läskigt så smet vi iväg till nästa ställe eftersom vi verkligen inte ville lämna det vackra vädret och gå in.

Vi fick ett mysigt bord utomhus på Humble & Frank som också ligger på Karlbergsvägen.

Det blev rosépremiär för oss och se så fint husen speglar sig i glasen.

Bra rosé som finns på Systembolaget. Lagom ljust och torrt.

Jag beställde in en scrambled eggs med bacon och Per en pasta och sen satt vi där i solen och bara hade det härligt.

En söndag helt i min smak måste jag säga.

Nu väntar en härlig vecka. Jobb på Arlanda ett par dagar och på onsdag blir det ett litet firande eftersom Per jobbar sin sista dag på sitt nuvarande jobb. På torsdag ska vi till Johannes och Viktoria på Lidingö och kolla in deras nya boende. På fredag har jag tagit ledigt och då ska vi iväg på ett litet äventyr som jag så klart kommer att dela med mig av framöver.

Ha en fin söndagskväll så hörs vi i veckan!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *