HEMMA IGEN… OCH EN TIDIG SITTNING PÅ SURFERS…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Boozt och MQ.

I torsdags satt jag här i färjeterminalen i Visby och väntade på att få gå ombord. Gotland visade sig från sin allra bästa sida med en klarblå himmel och en strålande sol. Det är alltid trevligare att bege sig ut på havet när solen skiner tycker jag. Resan över Östersjön gick bra och det var inget gung den här gången heller som tur var.

Jag slog till på en Öjburgare som egentligen är på tok för mäktig för mig men jag var så hungrig så jag kunde inte låta bli. Alltså den osten…

Annars så tycker jag att maten på färjorna har blivit sämre; både vad gäller utbudet och själva maten. Höjdaren på menyn tidigare var de gotländska köttbullarna eller den varmrökta laxen från rökeriet i Katthammarsvik. De har nu tagits bort och ersatts av vanliga köp-köttbullar. Vart laxen tog vägen vet ingen. Trist… Det finns väldigt få rätter att välja mellan numer vilket också är tråkigt. Ibland tar jag barnpannkakor när det inte finns något annat roligt att välja på eller köper med mig något.

Landade in hemma igen vid 21-tiden och så mycket snö det har kommit. Här i Stockholm har de inte hunnit ploga eller sandat gångbanorna så man går verkligen ut med livet som insats.

I går kväll hade Per bokat bord på vårt favoritställe Surfers som ligger på Norrlandsgatan.

Restaurangen har tre olika rum och vi brukar be om att få sitta i det inre rummet som vi tycker är mysigast.

Här serveras smårätter och vi gick för deras klassiker den här gången; bang bang, ribs, räkbollar, bönor och kyckling i het olja.

Till det kan man dricka Baijiu – kinesisk sprit.

Jag slog till på en efterrätt. Det brukar jag sällan göra men den var jättegod.

Vi hade en tidig sittning som startade vid 17.00 och det är det bästa tycker vi. Då har man hela kvällen kvar när man kommer hem. Det var så roligt för när vi skulle gå hem så sprang jag på min bloggkompis Katarinas dotter Kajsa som flyttat till Stockholm nyligen. Det var väldigt längesen vi träffades men hon var precis sig lik. Kul att få prata bort några ord och skicka bild på oss till mamma Katarina.

Min guldiga tisha som jag blev tokförälskad i när jag såg den finns HÄR. Till tishan hade jag ett par guldiga byxor. HÄR hittar ni dom.

Idag gick vi över till Västermalmsgallerian på Kungsholmen men jag var inte alls på humör att prova kläder. Hittade ett par byxor som jag ska kika närmare på när jag är på bättre shoppinghumör. Tycker att det är snyggt när det finns någon detalj som sticker ut. HÄR finns dom. Eftersom det är så himla knöligt att gå utomhus så gick vi hem igen så fort vi kunde.

Och ikväll är det mello och nu kan vi se det på vår stoooooora TV som Per köpt. Vi har bara haft en liten plutt tidigare som har sett väldigt rolig ut eftersom vi har så himla högt till tak här i vår sekelskifteslägenhet. Men nu så är en stor på plats och förhoppningsvis så kommer vi att titta på serier och film på den nu istället för på våra respektive datorer.

Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Mamma C
  mars 12, 2023

  Kan vara mysigt att gå ut och äta och sedan ha kvällen hemma.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 12, 2023

   Visst är det så! Kram //Tina

 • Sallys hus
  mars 12, 2023

  Ser magiskt mysigt ut😍 å tack för den fina bilden 🥰 blev avis på Kajsa som fick träffa dig 😘😘
  Kraaaaam

Previous
NÄR MAN FIRAR INTERNATIONELLA KVINNODAGEN…