FREDAG I VASASTAN OCH JAG BLIR INTE KLOK PÅ DET DÄR MED HALLOWEEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns, Ellos och MQMarqet.

Hej allesammans!

Den här dagen började med ett tre-timmarsmöte med mina härliga kollegor. Jag är så himla glad över att jag har dem. Jag har inte sett dem live på länge men vi funkar väldigt bra ihop även i den digitala världen. Förhoppningsvis så kommer vi att kunna mötas på jobbet då och då framöver vilket jag ser fram emot.

Idag hade jag en lunchdejt med min man och vi styrde stegen mot “Underbar” som är en libanesisk restaurang. De har en “systerrestaurang” i Visby sommartid (som tidigare hette Beyrouth) som vi alltid har brukat gå till då och då och jag har inte fattat att det är i den här restaurangen på Drottninggatan i Stockholm som allting började för 16 år sedan. Det var så kul att kliva in där idag, heja på de som driver den och att de kände igen oss från Visby.

Min kappa är från Wera och jag köpte den förra året men HÄR finns en likadan men i en uppdaterad ljusare version. Liknande kappa finns också HÄR. HÄR hittar ni min svarta polo och HÄR är mina svarta byxor.

Vi beställer alltid in deras grillspett (idag blev det kyckling) med bulgur, grönsaker och fyra gudomliga röror. Jag döööör så gott det var! Vi rullade verkligen ut härifrån…

Som sagt, jag blir inte klok på det här med Halloween… när är det egentligen? Den ”korrekta”, det vill säga den irländska och amerikanska, halloween infaller alltid den 31 oktober. Men i vår svenska kalender så står det att det är Allahelgonadagen på måndag den 1/11 och nästa lördag är det Alla helgons dag. Att Halloween inte infaller på Alla helgons dag det är jag helt med på men när det är Halloween kopplat till Allahelgonadagen så känns det mer oklart. Jaja, hur som helst så ska vi i alla fall fira Halloween på söndag då våra Stockholmsungar kommer på en enkel Halloweenmiddag.

Dagen avslutades med ett glas vin under tiden som härliga Jessica på Salong Inside färgade bort min hemska utväxt. Ja så kan en fredag i Vasastan se ut.

Nu blir det skaldjurskväll här hemma och sen häng i tv-soffan. Ha en fortsatt fin kväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  oktober 29, 2021

  Tyvärr kan jag inte lösa ditt problem med Halloween för jag fattar det inte heller om jag ska var ärlig.
  Men en sak kan jag vara ärlig med, och det är att det ni åt såg och lät väldigt smarrigt och gott.
  Ha en bra helg.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 30, 2021

   Visst är det konstigt! Kram //Tina

Previous
NU DAMMAR VI AV VECKANS TIPS…