Inredning,  Mode

PÅ JAKT VID ODENPLAN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Åhléns, KappAhl, Bubbleroom och Ellos.

Hej på er!

Så skönt det var med en rejäl sovmorgon idag. Minns inte när jag hade det senast. Det är det bästa jag vet; att få vakna i min egen takt och gå upp när jag slumrat klart. För jag är ett fullblodsproffs när det gäller att slumra. Jag kan vakna och somna om igen hur många gånger som helst. Jag är som en tonåring säger Per.

Så småningom kom vi i alla fall ut och dagens uppdrag var att hitta nya växter till balkongen. Vi gick ner till torghandlarna på Odenplan och spanade in vad det skulle bli för färgtema på vår balkong i år vilket gick rätt snabbt. Vi konstaterade att det får bli vitt.

Min kappa är från förra året men HÄR hittar ni en liknande som jag tycker är så snygg. HÄR finns en annan och HÄR finns flera snygga varianter som är både långa och korta. Min mössa finns HÄR och HÄR finns ett par riktigt snygga svarta byxor med vaxad yta. Jag köper alltid upp mig på ett par varje höst. De funkar till allt och lyfter det mesta som man har till. Idag hade jag en leoblus som liknar den HÄR väldigt mycket. En snygg kombo. Snyggaste leoscarfen hittar ni HÄR.

Så här blev resultatet…

Det blev riktigt fint på vår balkong för vi rensade också bort gamla växter som gjort sitt och lite annat smått och gott. På måndag kommer de och hämtar grovsopor här hos oss i vår bostadsrättsförening så just nu ser vår innegård ut som ett stort sopberg efter att alla rensat i sina förråd. Den brukar annars vara så mysig med alla växter, i olika färger, glaskupoler, plattsättningen och en del med grus där det finns bänkar, utemöbler och grill mm. Men nu… not so much. Vi har lämnat allt möjligt som har tagit en massa plats här i lägenheten och vi ska ta en sväng ner till våra förråd i morgon och kolla om vi har något mer som vi kan göra oss av med. Bäst att passa på när man slipper forsla bort allt själv.

Ikväll är det premiär för årets upplaga av Så Mycket Bättre och jag ser fram emot det så mycket. En av mina favoriter; Thomas Stenström är ju med. Sen får vi sova en timme längre i natt eftersom vi ska ställa tillbaka klockan till vintertid. Jag gillar att få sova en timme till men ogillar verkligen mörkret på kvällarna.

Hoppas att ni har en fin lördagskväll!

KRAM!

4 kommentarer

 • Mamma C

  Inte en vacker syn på er innergård som du visar. Men man behöver ju inte hänga på balkongen förens de varit och hämtat skräpet där nere.
  Vi ska också se på ”Så Mycket Bättre” och jag hade precis glömt bort vintertiden.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Precis… lyckligtvis är vi inte ute på balkongen så mycket just nu. Första avsnittet var så bra tyckte jag. Älskar det programmet. Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *