Mina dagar

GOTLAND COMING UP…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Ellos.

Hej på er!

Så här såg det ut den 18/4 för ett år sedan. Solen sken, det var varmt och vi öppnade en flaska rosé och njöt i solen på altanen på Gotland. Om värmen kommer lika tidigt i år som förra året så är det ju bara några veckor kvar nu. Men först ska vi igenom mars innan vi på riktigt är där.

I morgon reser vi äntligen ner till Gotland igen. Det blir ett par jobbdagar där nere och sen stannar vi över helgen. Vi lär inte få sol och värme men det ska bli så härligt ändå. Vi har precis bokat en resa ner till ön även över påsken och tur var det att vi kom på det för resorna över påsken börjar bli fullbokade. Vi hade tänkt att vi skulle åka färjan ner då men det blev alltså dyrare än att flyga och då har vi ändå ingen bil med oss. Helt galet ju… Vad har hänt med färjepriserna ner till ön???

Mina absoluta favoritbyxor hittar du HÄR. Jag är inne på mitt andra par nu. Min svarta top har flera år på nacken så den finns inte kvar längre men jag hittade en liknande som är ännu finare! Den finns HÄR.

I övrigt så är vi fortfarande krassliga. Vi jobbar på och har ingen feber men det går upp och ner. Så fort jag känner mig lite piggare så dippar jag igen. Sååå segt verkligen. Vi får hoppas att gotlandsluften har en läkande effekt.

Vi ses på ön!

KRAM!

8 Comments

 • Mamma C

  Vi får hoppas att värmen infinner sig i April i år med.
  Inte klokt att flyget är billigare än färjan.
  Krya på dig nu när du är på ön.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja, jag håller tummarna! Visst är det superkonstigt med priserna. Tack, jag känner mig redan lite piggare tycker jag. Kram //Tina

 • Kate

  Alltså, hur efterlängtat är inte vårvärme nu!! Och vi har klarat oss får förkylningar och sjukdomar hela vintern, men inte tröttheten. Den pinar en fortfarande tycker jag, trots att D- vitaminburken snart är tömd.
  Krya på Dig och njut av Gotland🌸🌿
  Kraaam Kate

  • tiname@live.se

   Ja som jag längtar… den där tröttheten ja, den har varit så påtaglig den här vintern. Jag vet inte om det är för att det varit en extra grå viner i år. Tack snälla du och ha en fin avslutning på veckan! Kramar //Tina

  • tiname@live.se

   Tack fina du <3. Jag tycker edan att det känns som att den har haft effekt. Kramar //Tina

 • Maria - Wikers Liv

  Så fina bilder på dig! =) Jag tycker vida byxor är så fint på många andra men vet inte om det blir lika bra på mig själv. Har dock samma modell som du fast i randigt.
  18/4 är min födelsedag och jag minns att vi hade toppenväder även nere på Smögen samma dag förra året… det var ju skärtorsdag och påskhelg. Vi tog båten ut och hade picknick på Hållö, det var som om det vore sommarsemester… I år blir det nog så att vi firar påsk här uppe i fjällen.
  Vi har bokat in en weekend i Visby mot slutet av april, jag och mannen min. Vi var ju där i höstas och bestämde att komma tillbaka ganska snart.
  Hoppas ni får en riktigt fin Gotlandshelg och krya på! (lite halvkrassligt här med idag)
  Kram/Maria

  • tiname@live.se

   Tack snälla vad gullig du är! Man känner ju verkligen när det är något man känner sig bekväm i och tvärtom. Jag har haft mönstrade vida byxor men det är något som skaver då. Men svarta känns bra konstigt nog. Åhhh vilken födelsedag du hade. Låter ljuvligt! Och vad härligt att ni kommer till Visby igen. Hoppas att ni har bättre väder då än när ni var här senast och våren är ju fantastisk på Gotland. Krya på dig du också och ha en fin avslutning på veckan. KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *