HAR NI LÄST DEN HÄR…

Posted on

Hej,

Om ni gillar böcker med ett psykologiskt familjedrama som tema så kan jag tipsa om den här boken. Den är den första delen i en serie om terapeuten Simone Boman. Jag tyckte den var rätt creepy och jag hade så svårt att lägga den ifrån mig. Jag längtar efter att nästa ska komma ut och HÄR kan läsa mer om vad den handlar om och beställa hem den.

Den HÄR boken har jag beställt hem och den vet jag redan nu att jag kommer att bli så berörd av. Ingen har väl missat vad Josefine Nilsson gick igenom under många år innan hon så tragiskt gick bort och den här boken som skrivits av hennes syster Marie vill man inte missa.

Ett par boktips så här på en tisdag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • mamma C
  mars 4, 2020

  Har jag inte läst men den verkar jättebra och spännande.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 4, 2020

   Ja, den var lite kuslig. Ser fram emot nästa bok i serien. Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  mars 4, 2020

  håller på med den nu, den är bra kram

  • tiname@live.se
   mars 4, 2020

   Visst är den!!! Kram //Tina

Previous
NÄR VÅREN OCH SOLEN TITTADE IN…