GOTLÄNDSKT TE I STOCKHOLM

Hej hallå!
Oj vad det har varit svårt att få tiden att räcka till de senaste dagarna. Var i Göteborg över dagen igår och efter att mot kvällen cirklat över Arlanda en halvtimme pga kö in till flygplatsen så fick vi äntligen komma ner på backen. När jag kom hem sammanstrålade jag med Johannes, näst äldsta sonen för en middag ihop och då vill man ju inte bryta för att pyssla om bloggen. Det gäller att maxa tiden med sina barn när man får tillfälle, eller hur? 
I Visby finns det en butik som heter Kränku och där kan man köpa te som är ren magi! Här i Stockholm finns det flera återförsäljare och en av dem är Testugan på Odenplan och kvinnan som har den här butiken är sååå himla trevlig. Så trots att teerna (skriver man så?) är betydligt dyrare där än i Kränkus webbshop så går jag ändå dit och handlar för att det är så härligt att det finns en tebutik här i krokarna. Det är ju ändå något speciellt med dofterna i den här typen av butiker tycker jag.
Det finns massor av sorter att välja på och den här är min favorit på flera olika sätt.
Äntligen fredag hörreni! Efter den här veckan så känns det så skönt att få komma hem, äta lite god mat och sen få sjunka ner i TV-soffan. I morgon är vi hembjudna till vänner på middag men i övrigt blir det lugna gatan för oss. Jag har en jätteintensiv period på jobbet just nu och då måste jag tänka på att skapa stunder för att lata mig och göra ingenting för att balansera upp. Nästa vecka väntar en jobbresa till Visby och jag hoppas att jag ska hinna njuta lite av våren på ön också när jag ändå är där. 
Nu är det dags att laga middag!
Hoppas att ni har en underbar fredagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  mars 30, 2019

  Dricker sällan te och om jag dricker så är det bara rött te som jag dricker. Men ditt te lät mycket gott.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 30, 2019

   Rött te är också gott men just det här är en mild svart sort som jag gillar. Kram //Tina

 • Anna Wahlstam
  mars 30, 2019

  Hej vackra Tina <3
  Så ljuvligt med butiker likt den. Så genuin känsla som är svår att slå 🙂
  Vi sitter i bilen på väg till huvudstaden för att hälsa på lillebror med familj. De har en liten 3-månaders prins som fasterhjärtat skriker efter <3 Å de andra med så klart 🙂
  Ha en ljuvlig helg fina du!
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se
   mars 30, 2019

   Hej fina Anna!!! Eller hur, man vill gärna gynna de där små vackra butikerna. Men vad härligt med Stockholmsbesök. Och att få gosa med en liten prins <3. Vi ska snart lämna för att åka ut till Österskär över dagen. Ha en jättefin dag! Kramar till dig <3

Previous
NÅGOT FINT BLEV FULT…