Mina dagar

EN TREVLIG FLYGPLATS…

Hello!
Har ni varit på Landvetters flygplats? Jag har ju där och jobbade för ett par dagar sen och varje gång jag kommer dit så är det så himla trevligt. Jag kan inte riktgt sätta fingret på vad det är men det är en sådan trevlig atmosfär. Alla är så trevliga och de allra trevligaste finns i säkerhetskontrollen. Det brukar inte riktigt vara så för där brukar man ju alltid bli lite fladdrig i blicken för att alla ser så barska ut hela tiden. Men inte här…
Hasta la vista Landvetter!
Jag tittar bara in lite snabbt idag och säger hej. Vi ska åka ut till Österskär till vänner idag och det ska bli så mysigt. Det passar ju extra bra eftersom solen skiner och det ska bli 13°. 
Ha en underbar lördag!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *