Mode

GOTT NYTT ÅR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Vila, Vero Moda och MQ MARQET.

Då har jag stängt ner den här jobbveckan och laddar om inför nyårsafton. Det kommer att att bli en väldigt lugn tillställning i år. Kanske får jag skåla med mig själv eftersom Per fortfarande är sjuk. Covidtestet visade ingenting så det är nog en influensa av något slag men jag har aldrig sett honom så här sjuk så här länge. Jag beställde en febertermometer idag på förmiddagen som levererades hem med express efter lunch (gratis levererans dessutom) så nu kan vi ha koll på tempen i alla fall.

Nu sover han bredvid mig här i soffan och jag sitter och spanar in lite nyheter till min garderob. Den gapar tom efter min senaste utrensning. Jag hittade ett supersnyggt set som finns HÄR och HÄR. De HÄR står också på min önskelista. Så snygga! Jag behöver även en sådan HÄR som det är ett bra pris på just nu.

Jag vill nu önska er ett Gott Nytt År och och hoppas att ni får en fin helg. Jag vill också skriva att jag är så tacksam för er alla som tittar in här på bloggen och att ni vill hänga med i min vardag. Håller tummarna för att ni vill vara kvar även under nästa år. Jag och Per brukar alltid ha en årsplanering runt nyåret så vi får se vad vi kommer att planera in under 2023.

Vi hörs!

KRAM!

10 Comments

 • Malin

  God kväll!

  Jag gillar verkligen din blogg och läser den gärna nästa år också 😃 Du skriver om saker jag gillar och du blandar så fina bilder på både kläder och inredning., resor och mat 👍

  Jag är också sjuk, har testat för Covid på vårdcentralen då jag jobbar som undersköterska. Inget Corona var det men jag har influensa A och har nog aldrig varit så risig som nu med hög feber.

  Jag önskar er ett gott nytt år 🥳

  Kram Malin

  • tiname@live.se

   Tack snälla för din fina kommentar! Då hänger vi tillsammans även nästa år 🙂 Fy för alla infektioner som härjar nu. Så trist… Så roligt att du är undersköterska. Det är jag också men det är längesen jag jobbade som det. Krya på dig! Gott Nytt År! Kram //Tina

 • Monika

  Gott Nytt År önskar jag er. Hoppas ni får ett någorlunda fint avslut. Otroligt vad många som är sjuka. Tror vi snart är de enda i Sverige som inte har haft Covid. Vi har inte haft influensa än heller, peppar, peppar (jo för 15 år sedan med lunginflammation). Vår granne fick influensa i jul som slutade med dubbelsidig lunginflammation och inläggning på sjukhus.
  Läser mer än gärna din blogg nästa år.
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Tack Monika och så roligt att du vill förtsätta läsa mig blogg även framöver! Avslutet blev bra trots allt och nu håller jag tummarna för att jag inte ska bli sjuk igen. Har också hört att väldigt många varit sjuka i år. Ha en fin uppstart på det nya året! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *