Mina dagar

GRAN CANARIA…

Nu är vi på plats sen ett dygn tillbaka och fasen vad skönt det är att få komma iväg till sol och värme alltså. När vi kom i går hade en storm just passerat och vädret var lite sisådär. I natt kom en storm till och förmiddagen idag var ingen rolig historia med ett upprört Atlanten, gråa moln och ett och annat regnstänk. Men sen… då kom den… solen. Lite fram och tillbaka men mestadels var den framme och vi har kunnat ligga i varsin solstol hela eftermiddagen. Vädret i veckan ser hoppfullt ut och det var väl bra för våra skinn att vi fick ta det lugnt första dagen.
Vi bor på O.B.C i Playa del Cura på den sydvästra delen av Gran Canaria. Hotellet är snyggt och modernt, ligger precis vid strandkanten och vi har Atlanten precis utanför vår balkong. Vi bor i en lägenhet; inte riktgt i klass med O.B.C i Makrigialos på Kreta men frukosten på det här hotellet är amazing… Det finns allt, och då menar jag allt. Alla färskpressade juicer och smoothies är to die for.
Middagen vi åt i går kväll var också super. Är vi nöjda så här långt? Jaaaaaa….
Playa del Cura är så litet så det är inte ens en by. Det finns några hotell och en del lägenheter som klättrar upp på berget, ett SPAR, några små restauranger och en liten strandpromenad… med betoning på liten :-). Ingen metropol alltså men väldigt vackert och vill man ha lugn och ro som vi är ute efter så är det ett riktgt bra ställe. Vi kommer nog att göra någon utflykt, bland annat till Puerto de Mogán men i övrigt så kommer vi nog hänga här om vädret är fint. 
Nu ska jag gå ut på balkongen och ta ett glas rosé med min P. Jag älskar att resa med honom och tur för oss att vi båda älskar sol och bad :-).
Lovely!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *