UTSIKT FRÅN WENNER – GREN CENTER…

Hej och hallå!
Här har jag varit idag, på 23:e våningen på Wenner-Gren Center tillsammans med mina nya kollegor. En riktigt bra dag med massor av nya intryck och jag tror att det kan bli riktigt bra det här. Härliga människor, en spännande organisation och roliga arbetsuppgifter väntar!
I kväll har min älskade P äntligen kommit hem igen och i morgon är det min allra sista dag på PayEx. Det kommer att kännas speciellt att gå dit för sista gången och att stänga dörren när jag går hem. Jag försöker att förtränga det och tänka på att det blir bra för mig att gå hem och sen packa för att gå upp i ottan på lördag morgon och ta oss ut till Arlanda. 
Gran Canaria… HERE WE COME!!!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NU ÄR DE ÄNTLIGEN HÄR… DE FRANSKA TULPANERNA…