Mina dagar

GRAN, TULPANER, RACLETTE OCH SPEL…

Idag åkte den ut; granen. Så fort julen är över så vill jag bara bli av med den så fort som möjligt. I år fick den ändå stå några dagar extra bara för att den var så liten söt och fin. Det enda som finns kvar här hemma i julväg nu är adventsbelysningen i våra fönster. De får nog vara kvar ett litet tag till.
På nyårsafton fick jag den här vackra buketten av P. Nu går vi mot tulpantider vilket känns så himla härligt. Nu väntar vi bara på ljuset också. Det har ju vänt nu och snart skall vi få längre dagar men det har då inte jag märkt något av ännu. Tills det vänder, så att det märks får jag glädjas åt tulpanerna.
I kväll har vi ätit Raclette som är någon slags blandning av Tacos och Fondue vad gäller middagsform där man kan sitta länge och nassla av både det ena och det andra och välja själv vad man vill äta. I kväll blev det kyckling, fläskfilé, potatis, röd lök, majs, färska champinjoner, paprika och ost som vi grillade i små formar vid bordet. Till det åt vi goda såser. Åhh vad det är gott! Har ni ingen Raclette. Gå och köp en bums!

Efter middagen blev vi utmanade i spel av ungdomarna i huset. Jag är hopplös som tävlingsmänniska… jag tappar oftast allt vad gäller vett och sans när det skall tävlas. Så till den milda grad att jag helst inte skall spela alls och får skämmas efteråt. Nu skall vi inte gå in på några detaljer, de hoppar vi över, men jag tycker ändå att jag skötte mig över förväntan i kväll. Kan ju hänga ihop med att vi i mitt lag vann rätt många omgångar (även om jag vill tro att det mer handlar om att jag utvecklats). Kanske får jag vara med även nästa gång :-). 
Hoppas att ni har haft en fin fredag och att ni får en skön helg!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *