Inredning

GRÅTT, BEIGE OCH NU ÄR DET VARMT OCH SKÖNT IGEN…

Hej Hallå!

Igår på morgonkvisten så rasslade det till i alla våra gamla element och värmen kom sakta men säkert tillbaka under dagen. Så skönt att få tillbaka den igen. Jag sov förvisso så skönt natten till igår eftersom det var så svalt men det är ju inte kul att sätta tassarna på ett iskallt golv på morgonen. Tur att det lilla problemet är löst nu i alla fall.

Jag har fått tillbaka min lust att fixa och dona här hemma och jag längtar till helgen då jag kan få frossa i magasin och alla andra ställen där jag kan hämta inspiration. Våra färger är vitt, grått och beige och så kommer det att förbli. Jag gillar det dova och mjuka och är inte något för färger. Det gör mig orolig och oharmonisk. Jag kan tycka att det är väldigt fint hemma hos andra men jag tröttnar så lätt på saker som sticker ut färgmässigt så jag har lärt mig med åren att det är ingen idé att lägga en förmögenhet på trendiga färger och grejer. Klassiska saker som jag vet att vi kommer att gilla länge kan vi däremot lägga en ordentligt slant på. Tur att vi tänker lika där, jag och Per.

Basen i vårt vardagsrum är grått med en soffa från Sweef, kuddar från Afroart, bord i betong från Betonggruvan, ljusstake är arvegods från Pers släkt, tändsticksasksfodral från Svenskt Tenn, brevpress från Artilleriet, urna från NK, ett hästhuvud från Freys Hotel, ett lammskinn från Gotlamm, ljusstaken i fönstret är från Visby Glasblåseri och en ”Dansande Diana” från Jenny Lennhammar Artwork.

Men ikväll ska vi hänga i köket för Johannes kommer nämligen på middag. Det ska bli mysigt att få umgås med honom igen. Älskar när barnen kommer på besök!

Ha en fin torsdagskväll!

KRAM!

2 Comments

 • Mamma C

  Så skönt att värmen kommit tillbaka i ert hus.
  Här har man varit och inhandlat tofflor så man slipper frysa om fossingarna denna årstid när golven blir iskalla.
  Kram Carin

  • tiname@live.se

   Ja superskönt! Vi frös ordentligt där ett tag. Tofflor är bra. Vi kör raggsockor som min mamma stickar :-). Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *