I STÄLLET FÖR EN SÄNGGAVEL…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och H&M.

Heeey!

Tänkte vi kunde kika på en liten del av vårt sovrum. Jag är ju i farten kring att förändra lite där. Inga större grejer men ändå några nyheter som kan ge rummet ett litet lyft. Vårt sovrum har varit lite av “det bortglömda rummet”… det där rummet som vi tar tag i sen. Och så kommer aldrig det där sen…

Vi har ingen traditionell sänggavel. Det hade vi inte när vi bodde i huset i Visby heller. I stället har vi en hylla ovanför huvudändan av sängen där vi placerar olika saker som vi gillar. I vårt förra hus byggde vi en hylla men här i lägenheten fanns det redan en. Vårt sovrum var tidigare kök så jag tror att det döljer sig lite av varje där bakom. Men jag tokgillar den där hyllan och skulle inte vilja byta ut den mot en sänggavel.

Klockan hittade Per när han gick igenom sina kartonger i samband med någon av våra flyttar. Den funkar inte men den är väldigt vacker tycker jag.

Den lilla figuren med två ansikten är döpt till “Emotion” och den köpte jag när vi seglade i Grekland för många år sedan. Det är så klart jag och min Per. Elefanten är ett loppisfynd och de små vaserna är köpta i den lilla gallerian H10 i Visby.

Det lilla lyckodjuret och den andra figuren minns jag inte vart jag köpt men att det är i någon inredningsbutik på Gotland, det vet jag.

Det finns ett par andra grejer där på hyllan också men jag tänker att jag kan visa er hur det blev med allt när jag är klart med min lilla makeover.

Vi är också på jakt efter påslakan i Percale. Vi gillar att sänglinnet är svalt och det är bland det svalaste man kan få tag på. HÄR finns ett snyggt set. HÄR hittar ni ett annat. HÄR finns en tredje variant; ett dubbelpåslakan i percale till ett superbra pris just nu. Fortsättning följer…

Äntligen fredag och efter jobbet hämtades de små upp på förskolan så nu har jag fått gosa i kapp lite med dem. I helgen väntar lite allmänt fix och på söndag ska vi till Södertälje på dinosaurieutställning med Loa. Det var en av hans födelsedagspresenter från oss. Den här kvällen kommer det att bli ett klassiskt fredagshäng i soffan. Skönt det med… men nu ska vi ta och laga till en god middag för vi gick förbi Erikssons Kött & Charkbod på vägen hem och köpte ett par riktigt fina biffar. Vi äter inte kött så ofta längre och nu har vi bestämt oss för att när vi väl gör det då ska vi kosta på oss kött som är riktigt bra. Här blir man aldrig besviken.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • dianasdrömmar
  oktober 24, 2020

  Ha en härlig helg kram

  • tiname@live.se
   oktober 24, 2020

   Tack detsamma fina du <3 Kram //Tina

Previous
GRÅTT, BEIGE OCH NU ÄR DET VARMT OCH SKÖNT IGEN…