HÄLSPORRE CHECK PÅ DEN… SÅ JAG TRÖSTAR MIG MED ATT SHOPPA LITE…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex.

Hej alla bloggvänner!

Idag fick jag med lite kort varsel tag i en tid hos naprapaten och jag är så glad för att få lite hjälp med min fot. Jag hade hoppats på att det skulle vara en liten överansträngning eller “falsk” hälsporre men tji fick jag. Det var ett solklart fall av hälsporre och det blev massage, behandling med en mackapär som jag aldrig såg eftersom jag låg på mage, akupunktur och en tejpad fot. Jag fick också ett träningsprogram med mig hem men det positiva är att om jag sköter mig så är prognosen att jag kan bli smärtfri om en månad. Jag ska sköta mig exemplariskt och har ett återbesök inbokat om en vecka men jag får ta lugna promenader dock inga powerwalks. Jag får helt enkelt plocka fram cykeln. Jag som avskyr att cykla…. det är ju alltid uppförsbacke och motvind vart jag än cyklar. Sååå himla tråkigt.

I kväll tröstar jag mig att tröstshoppa lite och jag hittade så mycket fina grejer HÄR. 25% på allt till och med i morgon. Bara en sån sak.

HÄR hittar ni den supersnygga långskjortan och HÄR finns en snygg kaftan.

Toppar kan man aldrig få för många av och HÄR och HÄR finns två snygga mönstrade.

De här vita snyggingarna finns HÄR och HÄR.

Den HÄR kappan med linneblandning är så fin och en svart vadlång kjol är ett måste i garderoben, eller hur? HÄR finns den.

Ja så får det bli en dag som denna. Lite tröstshopping helt enkelt.

Ha en fortsatt vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Mamma C
  april 26, 2021

  Så skönt att få svar på vad det nu var.
  Så nu är det bara att du gör dina hemmaövningar så är du fit for fight igen om en månad.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 27, 2021

   Ja, det är ändå skönt att få veta. Japp, jag har kört två rehabass idag så nu ska jag hålla i. Kram //Tina

 • Monika
  april 27, 2021

  Cykla är mitt bästa, tror jag är byggd för att cykla, uppförsbackar gör inget. Blåst däremot är ett annat kapitel. Avskyr blåst alltid, även när jag inte cyklar. Blåsten kunde avskaffas för då skulle jag slippa vindkraft och vindkraftverk som jag inte alls gillar.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   april 27, 2021

   Åhhh önskar att jag kunde känna så. Men det är kanske nu det händer att jag blir biten eftersom det snart är det enda jag kan göra rent konditionsmässigt. Usch för blåst… är helt enig med dig. Kram //Tina

 • Helene
  april 28, 2021

  Vad skönt att du får hjälp med hälen inte roligt att ha ont.
  Håller tummarna för dig att det går över fort.
  Jag har haft mycket ”skavanker” i fötterna tidigare då har min motion varit simning en favorit som jag saknar jätte mycket men så fort jag blivit vaccinerad ska jag börja igen.
  Lindex har så mycket fint denna vår, har inte handlat där så mycket tidigare men hittade en så fin klänning som kommer bli en favorit i sommar😊
  Kram Helene

  • tiname@live.se
   april 28, 2021

   Ja, det behövde jag verkligen. Jag märkte tillslut att jag inte skulle fixa det själv. Ja, då vet du hur det kan vara :-). Ja visst har de fina grejer i år! Kram //Tina

 • Ulrica
  april 30, 2021

  Lova nu att du tar det lugnt med belastning på hälen, för hälsporre är ett jävla elände att bli av med.. haft det tre gånger och det gör så hiskeligt ont :(.
  Ta hand om dig, min vän <3. Och shoppa på!!
  KRAAAM

  • tiname@live.se
   april 30, 2021

   Ja, jag lovar! Ja fyyy jag har förstått att en hälsporre inte är att leka med. Tack fina vän <3 Kram //Tina

Previous
EN KALL MEN SKÖN HELG…