THE UNDOING… ETT SERIETIPS…

Posted on

Hej på er!

Det blir ett sent inlägg ikväll. Jag blev alldeles besatt av den här serien “The Undoing” som går på HBO. En serie i sex delar och som också avslutas efter dessa sex delar så jag var bara tvungen att se klart de sista avsnitten nu ikväll. Det är en psykologisk thriller som är superspännande. Inte alls otäck som Exit som jag tipsade om senast men ändå kuslig och lite läskig. Skådisarna går ju inte heller av för hackor; Nicole Kidman, Donald Sutherland och Hugh Grant… bara en sån sak. Dessutom är det Susanne Bier som regisserat. Vad kan gå fel liksom. Om ni gillar den här typen av genre så missa inte!

Ja, det var allt för mig ikväll. Vi hörs i morgon!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  april 28, 2021

  Den lät bra men vi har inte HBO men tack för tipset.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 28, 2021

   Jag brukar ta en gratismånad för att känna efter om jag gillar det de erbjuder. HBO har många bra serier och dokumentärer. Kram //Tina

Previous
HÄLSPORRE CHECK PÅ DEN… SÅ JAG TRÖSTAR MIG MED ATT SHOPPA LITE…