HÄMTAT EN TROLLUNGE PÅ FÖRSKOLAN…

Hello!
Gissa om det var en taggad liten kille som vi hämtade på förskolan idag. Loa har tydligen pratat om det här i flera dagar; att vi skulle hämta honom och vilken mysig kväll vi har haft. Strålande glad från början till slut förutom när det efter fyra timmar var dags att möta upp hans föräldrar. Det var han inte så sugen på.
Först lite inköp till middagen…
… för det är klart att man måste få laga pannkakor till middag när det är torsdag och allt.
Och det är också självklart att pankisarna ska vändas i luften. “Precis som Pippi gör” konstaterade Loa.
Gissa om det sen var någon som njöt av att få smaska pannkakor och frossa i sylt. Resten av kvällen har det varit fullt upp kan jag säga med kurragömma, äventyr i källaren, leka med bondgården och lite kurragömma igen. Vilken energi… Jag tror att han kommer att somna gott i kväll lilla hjärtat. Jag är så himla lycklig över den här lille rackarungen och är så glad för att vi får möjlighet att låna honom lite då och då. 
Ja då var det fredag igen och jag hade sett framför mig att jag och Per skulle mötas upp efter jobbet i morgon och sladda förbi någon trevlig uteservering men vad hände med vädret nu då. Sommaren försvann lika fort som den kom men jag lever på hoppet att molnen håller sig borta i morgon mot kvällen så att min bild av hur den här jobbveckan ska avlutas blir verklighet.
Ha en fortsatt fin onsdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Ulrica
  maj 25, 2019

  Men åh så mysigt med en sån eftermiddag :). Jag kan tro att Loa absolut inte ville åka hem :-)). KRAM

  • tiname@live.se
   maj 26, 2019

   Ja, det var såååå mysigt och lite mysigt också att han inte ville gå hem :-). Kramar //Tina

 • En sån liten goding. Roligt att han verkar vara så nöjd!

  Jag minns en gång då jag hämtade syrrans grabb på förskolan. Det hade han också pratat länge om, att moster skulle komma och hämta. Och alla andra ungar hade full koll när jag kom och ropade på honom. Gulle!

  Kram Lena

Previous
NÄR JAG GÅR LITE VILSE…