Mina dagar

NU SKA VI SNACKA OM STOLAR OCH LITE ANNAT…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Svenssons i Lammhult, Sweef och Nordic Nest.

Hej på er! 
Det blev inget mys på någon av Vasastans uteserveringar ikväll. Det regnar och är svalt och allmänt grått och trist så det får bli en mysig middag hemma i stället. 
Jag tänkte vi kunde snacka om våra stolar i köket så länge, tills det blir bättre väder tänker jag. Vi hade gått och trånat efter dem i flera år; Hans J Wegners klassiska Y-stolar innan vi slog till i samband med att vi flyttade hit till Stockholm. Argumentet för att vi skulle kunna stå för den här investeringen var att ”ska vi flytta från hus till lägenhet så ska vi väl åtminstone ha ett par ordentliga stolar att sitta på”. Så blev det och vi har inte ångrat dem en sekund. De är snygga, sköna och passar väldigt bra in i vårt kök. Det är en viss njutning i att kunna spara till något som man verkligen vill ha och sen konstatera att det blev så bra. 
Du kan hitta stolarna till kampanjpris just nu HÄR. Något jag går och längtar efter nu är ett ett par sköningar till stolar som du hittar  HÄR. De skulle jag vilja ha på vår altan vid vårt hus på Gotland. De skulle passa så himla bra där. Spara, spara, spara är mitt mantra nu.

Något annat som vi trivs otroligt bra med är våra soffar från Sweef. Till ett bra pris får man soffor som verkligen är sköna och prisvärda. Vår Valen XL som vi har i vår lägenhet i Stockholm har vi haft många år nu och vi älskar den. Jag skrev om den i ett av mina inlägg för lite sen som du hittar HÄR. Till vårt lilla nybygge på Gotland köpte vi också en soffa från Sweef som vi verkligen älskar. Tyvärr verkar den inte finnas kvar men de har så många andra fina soffor som du kan hitta HÄR. Ljuslyktorna från Ittala hittar du HÄR.   

Så skönt med fredag, eller hur? Den här helgen har vi inget planerat alls. Vi är lite halvrisiga båda två så vi passar på att vila upp oss lite inför nästan två veckor på Gotland som väntar. Det blir jobb blandat med helgfirande och studentfirande och nu längtar jag verkligen till ön. Hoppas att inte syrenerna har blommat ut när vi kommer. Vi har ju världens största syrenbuskar och de är så vackra när de står i blom.
Ha en nu en jätteskön fredagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *