Halloj!
Då har vi rundat av den här jobbdagen och går nu in i firarmood. För idag är det ingen vanlig dag; vi firar nämligen årsdagen för när vi bestämde oss för att nu är det vi och vi ska hålla ihop för resten av livet. Det finns ingen som jag har så galet roligt ihop med och känner mig så trygg med som honom. Å andra sidan så finns det inte heller någon som jag kan bli så sjukt arg på men allt däremellan är bara bomull. Vi sa precis till varandra att tänk att man kan känna så mycket kärlek för varandra efter så många år och jag är så oerhört lycklig över att ha den här mannen i mitt liv. Han som sätter mig på piedestal alla dar i veckan men plockar ner mig när jag kaxar upp mig för mycket och som jag kan prata med om precis allt. Jag älskar min Per till månen och tillbaka! Nu öppnar vi en flaska skumpa för att fira oss och kärleken och att vi har lyckats fånga varandra.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  augusti 29, 2019

  Grattis fina ni<3. Kärlek är helt underbart.
  Jag känner igen mig så väl i det du skriver, känner lika samma:)
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   september 1, 2019

   Tack snälla du! Ja visst är det fint med kärlek :-). Kramar //Tina

 • Anna W
  augusti 29, 2019

  Gissa om håren resta sig på armarna här…
  Stooooort GRATTIS till ER och Kärleken <3
  Massa kramar Anna

 • Mamma C
  augusti 30, 2019

  Stort Grattis till Er båda.
  Kram Carin

 • Ulrica
  september 1, 2019

  Åhhhh, så fint du skriver.. sitter här och gråter en skvätt och känner att det hugger i hjärtat när jag vet att jag inte får pussa på Micke förrän om nästan två veckor :(. Och ni är verkligen så fina tillsammans <3. KRAAM

  • tiname@live.se
   september 4, 2019

   Men vad söt du är! Ja, jag förstår att du längtar verkligen… Tack snälla. Det var så fint skrivet av dig <3 Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 10, 2019

  Så fint du skriver! Underbart med fin kärlek!

  Kram Lena

Previous
SPONTANMIDDAG PÅ RÖRSTRANDSGATAN…