Allmänt

HÄNT I VECKAN…

Som tur är så händer det också roliga saker i vårt liv. Jag har kravlat mig upp ur det svarta hålet som öppnade sig i början på veckan och kunnat fokuserat på en hel del härliga saker. Jag kan dippa när det händer något tråkigt men det brukar vara snabbt övergående. Jag hamnar snabbt i ett acceptansläge och kavlar upp.

Innan det svarta hålet öppnade sig så var vi på en jättehärlig konsert med Bröderna Norén (Gustaf och Viktor)i Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan.

Vi har varit på några konserter med dem nu och de är så bra. En härlig kväll!!!

På Luciadagen var jag och tittade på luciatåg. Det lilla flickebarnet lussade med sin förskola ute på förskolans gård. Hon var så stolt och det är så underbart att se hur mycket barnen artikulerar när de sjunger ”We wish you a Merry Christmas”. Efteråt följde hon tillsammans med sin pappa och lillpojken med hem till oss. Vi lagade mat tillsammans och även Vendela dök upp. En mysig eftermiddag och kväll!

Igår var jag på jullunch i Sigtuna med vår affärsenhet. Hotell Kristina stod för maten och den var lika god i år som förra året.

Jullunchen består av fem serveringar som serveras vid bordet. Så gott och lyxigt!

Gissa om jag var mätt när vi åkte därifrån…

Vid 18-tiden tog vi bussen till Berwaldhallen där vi mötte upp en fin kompis som hade fixat biljetter till Miriam Bryants konsert med Sveriges Radios Symfoniorkester. Missa inte för allt i världen om ni har möjlighet att gå. Jag har aldrig sett en spelning med henne tidigare men oj så imponerad jag blev och så mäktigt det var.

Till pausen kan man beställa något från baren och så får man ett bord där man kan slå sig ner.

Och sen kom Veronica Maggio som gästartist. Grymt!!!

Efteråt blev det en något sen middag på Aperitivo. Så gott, och vi fick verkligen en riktigt härlig kväll!

Idag har jag haft en superintensiv jobbdag. Men jag har fått massor gjort och kände mig rätt nöjd med veckan när jag stängde ner min jobbdator för helgen. Jag har inte ett endaste dugg planerat i helgen och det är precis vad jag behöver. Jag är i princip klar med julkapparna vilket känns så skönt. Någon liten grej kvar bara. Men vi måste köpa en julgran i helgen och plocka upp julkartongen. Det står i alla fall på vår ”to do”.

En vecka kvar till jul! Är ni redo?

Ha en fin uppstart på helgen. Vi hörs!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *