Mode

HÄR SITTER JAG OCH TINAR UPP…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Uniqlo.

Hej svejs!

Ja här kommer ett hej svejs från Gotland där vi har landat in idag. Vi möttes av ett grått och ruggigt Gotland när vi körde av färjan men det var å andra sidan lika grått och burrigt i Stockholm. Det är bara att vänja sig för det är ju så här det kommer att vara nu framöver men har vi tur så kan vi kanske få se en och annan solglimt om dagarna här på ön.

Vi har ju inte så mycket värme på när vi inte är här så det första vi gör när vi kommer fram är att tända en brasa och ta på oss fleece och raggsockor. Det finns en viss tjusning i att det är kyligt och att man kan få sitta framför kaminen och känna att värmen sprider sig i huset. Vi har ju inte så stort här så det går rätt snabbt att värma upp som tur är och med ett glas rött i handen så går ju uppvärmningen som en dans.

Jag har köpt upp mig på ett par sköna jackor och tröjor i fleece/pile och det verkar vara en strykande åtgång på dem. Men en liknande min som ser så skön ut är på väg in HÄR så håll utkik eller lägg in en bevakning. HÄR finns en annan snygg.

Nu har vi jobbat av det sista, ätit en enkel middag och det får nog bli en serie eller en film innan det är dags att runda av den här dagen. I morgon väntar en intensiv jobbdag och sen ska vi få ”främmande” som man sa när jag var liten när man skulle får gäster. Roligt uttryck, eller hur?

Ha en fortsatt fin kväll. Vi hörs!

KRAM!

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *