Mode

SÅ ROGIVANDE…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Bubbleroom, Åhléns och Ellos.

Hej allesammans!

Det har varit lite fullt upp sen vi kom hit till Gotland i torsdags så vi har hittills inte hunnit att ta oss ner till havet. Vi har jobbat för fullt och igår kväll kom min ex-man och hans Pernilla över på middag. Härliga samtal och många skratt som alltid när vi ses.

Men idag har vi inte haft något speciellt bestämt så vi fick äntligen till en promenad längs med havet. Det är så rogivande där. Jag känner att jag är spänd i nacke, axlar och övre ryggen just nu och jag har haft en del huvudvärk i veckan så att få varva ner här, ta djupa andetag och lyssna på bruset från havet satt som en smäck idag.

Vi gick förbi Tofta Beach House men det blev ingen lunch där för oss idag. Det spar vi till en annan gång.

Det är ett rejält högvatten just nu så stranden var inte lika bred som vanligt.

När vi gick hemåt igen så tog vi skogsvägen och där finns det små gulliga skyltar som visar vägen både till den lilla gläntan som öppnar upp sig i skogen helt plötsligt och skyltar som visar vägen till havet.

Nere vid havet var det rätt blåsigt men uppe i skogen så blev det lite väl varmt med piletröja, mössa och dunjacka.

Min jacka är från förra året men HÄR finns en liknande och HÄR hittar ni en i återvunnet dun. I mitt senaste inlägg som finns HÄR så hittar ni tröjor i pile som är så sköna nu när det börjar bli ruggit ute. Jag har klickat hem några olika varianter med dragkedja och en tröjvariant som den på bilden. Svarta byxor i blankt material finns HÄR. Mössan hittar ni HÄR.

Ikväll blir det skönt hemmahäng. Vi ska alldeles strax börja med middagen och sen får det nog bli en film eller ett par avsnitt av någon serie. I morgon ska vi fixa lite utomhus inför vintern och på eftermiddagen har vi blivit bjudna på fika inne i Visby. Det ska bli mysigt!

Ha en fortsatt fin lördagskväll så hörs vi!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *