HASTA LA VISTA MALLORCA…

Hej på er!

Förlåt för frånvaron här inne på bloggen… Alltså vi har en sådan galet fin resa så att ni anar inte. Jag ska visa och berätta mer i veckan som kommer för det har varit fullt upp varenda minut. Ni som följer mig på Instagram har ju sett lite av vad vi gjort de senaste dagarna både in bilder och på Stories. Den här resan har bjudit på fina roliga vänner, firande av en galet härlig kompis, sol, bad, god mat och dryck och upplevelser som jag kommer att bära med mig hela hösten.

Magiska dagar som nu lider mot sitt slut för sent ikväll reser vi hem igen. Jag hade gärna stannat några dagar till för jag vill inte att det här ljuvliga ska ta slut men vardagen väntar. Nu ska vi njuta av de sista timmarna här på Mallorca.

Vi hörs hemma i Sverige igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena
  september 20, 2021

  Hej
  Det ser fantastiskt ut och gissa om jag blev snopen när jag såg min gamla barndomsvän Patrik på bilden från Arlanda 😀

  • tiname@live.se
   september 21, 2021

   Men vilket roligt sammanträffande! Världen är rätt liten ibland :-). Kram //Tina

Previous
EN HÄLSNING FRÅN ILLETAS…