HATTEN AV FÖR RYDELL & QUICK…

Posted on

Efter att vi gått en timmes PW och varit inne i Visby och handlat upp oss på lite av varje så gick vi ner till Tofta Beach Club där Rydell & Quick hade en spelning. Satan i gatan vad bra de är! Det finns rockband och så finns det rockband. R&Q har gjort över 5000 spelningar runt om i Sverige under åren och jag som sett och lyssnat på dem tidigare blir bara mer och mer imponerade av dem för varje gång.

Jag har på min “bucket list” att jag ska lära mig att spela saxofon och jag ser framför mig att jag ska se ut precis om Malin. En vit saxofon ska jag också ha! Precis så!

Tofta Beach Club huserar ju i den gamla Badrestaurangen, (som det hette när jag var barn) precis ovanför Toftastranden, i avvaktan på att det ska växa upp något nytt spännande här, och de som driver det gör det så bra!

Vi mötte upp våra vänner framför scenen och hade ett härligt sommarhäng!

Som sagt… “Hatten av” för de här två och deras band.

Nu har vi avverkat tre av våra fyra semesterveckor. Kan vi möjligtvis stanna tiden en stund för nu tycker jag att det går lite för fort här… I morgon ska visst en födelsedag firas och sen väntar ytterligare en konsert med en av mina absoluta favoriter. Ska vi möjligtvis klara oss utan regn då… tredje gången gillt i så fall.

Nu ska muurikkan fram och det ska lagas middag. Som jag njuter av denna sommar…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sallys hus
  juli 22, 2022

  Hallå vännen..
  Har läst ikapp en stund och åååååå…åååååå…
  Himmel vad gärna jag vill tebaks till din ö…;)
  Så galet fina bilder som alltid och det ser magiskt ut…å jag blir så imponerad av allt ni gör hela tiden…
  fattar inte hur ni hinner…;)
  Stor kram fina du och njut av sista semesterdagarna <3 å hälsa P <3

  • tiname@live.se
   juli 26, 2022

   Ni är såååå välkomna tillbaka hit! Saknar er… Ja vissa dagar har det varit lite intensivt men vi är bra på att blanda upp det med lata dagar också. Älskar blandningen mellan intensivt och lugnt och det finns nog en anledning till varför vi bor både här och i Stockholm haha :-). Kramar tillbaka och hälsa du också <3 //Tina

 • Mamma C
  juli 23, 2022

  Ska bli roligt att se kanske höra när du gör check på din buckit list på saxofonen 👍😉😃.
  Mysig kväll verkar det ha varit i alla fall.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 26, 2022

   Hah, ja det kommer nog att ta sin lilla tid misstänker jag… men förr eller senare! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA EN 50-ÅRING MED FAMILJ OCH VÄNNER…