Allmänt,  Familj

NÄR MAN FÅR FIRA EN 50-ÅRING MED FAMILJ OCH VÄNNER…

Inlägget innehåller en reklamlänkar till Lindex och MQMarqet.

I måndags hade vi bjudit in familj och vänner till oss för att fira Per som fyllde jämnt i maj. Vi var nästan 40 personer som minglade runt i vår trädgård under kvällen och vädret var som tur med oss. Inget regn, varmt och ingen gassande sol som kan vara en utmaning här hemma hos oss eftersom det blir som en varm gryta här hemma på vår altan. Det är sällan vinden tar sig in till vår tomt men just nu så fläktar det faktiskt och tur är det för det är ju svinvarmt idag.

Familjen kom lite tidigare än övriga gäster för vi passade på att fira även mig som fyller år inom kort. Eftersom vi var många och vi inte hade oceaner av tid för fix så höll vi det så enkelt som möjligt. Vi fyllde på vatten i cisternen med is, jordgubbar och citronmeliss samt fyllde champagneskålarna med alkoholfria alternativ, öl, rosé och cava. Som tilltugg hade vi skurit upp ostkuber, färskt frukt, tagit fram crostini med tapenade, oliver, chips och ostbågar. Vi tänkte så här; att vi hellre ville bjuda hem alla vi ville skulle komma och hålla det hyfsat enkelt istället för att bjuda färre med ett lite mer classy upplägg. Det måste inte vara så himla perfekt jämt tänker vi. Jag/vi tycker att det är härligt att få gå bort oavsett om man har knytis, betalar för kvällen, tar med egen dricka eller blir bjuden på allt. Alla har också olika förutsättningar. Det viktigaste är ju att man ses och umgås, eller hur!

När vi minglat klart så plockade vi fram wraps och matiga baguetter som vi beställt från Ica Maxi och de var riktigt bra! Till det serverade vi ett italienskt vin som vi fick som tips på Systembolaget och som skulle passa bra till maten. Skön etikett, eller hur?

Min mamma fixat supergoda tårtor som vi åt till kaffet lite senare.

Ungdomsbordet…

Så härligt när man kan umgås alla över generationsgränserna och med vänner och familj blandat. Älskar det!

Lindas fantastiska röda klänning med en bar axel finns HÄR.

En härlig kväll och jag känner mig så rik och tacksam som har så fina människor runt omkring mig.

Lenas fantastiska klänning finns HÄR med 30% rabatt just nu.

Nu har vi haft några dagar som varit lugna och lata. Vi har varit på stranden om dagarna och igår kväll så kom min barndomskompis Tina hit till oss. Det var så galet längesen vi sågs. Vi växte upp tillsammans och gjorde ALLT ihop under hela vår uppväxt. Vi hade egna hästar och hängde i stallet på gården där jag växte upp. Vi var rätt lugna som barn och ungdomar och vi gjorde saker vi fick göra… men också saker som vi inte fick göra. Rätt oskyldiga grejer för vi var rätt fega båda två men visst, vissa gränser tänjde vi på. Eftersom det skiljer ett år mellan oss så kom vi från varandra lite när jag började gymnasiet men vi har sammanstrålat någon gång hit och dit under åren och det här var första gången på länge som vi sågs på det här sättet. En underbar kväll med många minnen som vi vände och vred på. Vi tog bara vid där vi slutade förra gången. Timmarna flög iväg och vi konstaterade att vi har massor kvar att avhandla så vi måste ses snart igen. Jag är så tacksam över att jag har fått växa upp med just henne!

Ikväll ska Per in till Visby för att hänga med kompisar och jag ska ha en kväll helt solo. Jag har alltid haft ett stort behov av egentid men det behovet försvann när jag och Per träffades så jag blir alltid lite förvirrad när jag ska vara själv. Jag älskar ju att vara med honom men det ska nog ordna sig ha ha.

Ha en fortsatt fin sommarkväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *