Mina dagar

HEJ HEJ HELGEN…

Hej hej på er!
Nu har jag checkat ut från den här jobbveckan och firar in helgen med en sen fika. Dagen till ära unnade jag mig en chokladboll; bara för att jag tyckte att jag var värd det. Undrar om jag kommer att tycka det nästa helg när jag ska slänga mig i en solstol i mina badkläder ha ha..
I helgen ska jag styra upp vad jag ska ha med mig på resan. Veckan som kommer är fylld med lite av varje så det är lika bra att styra upp allt tidigt. Vi ska bland annat fira Jacob som fyller 30 år och jag får också besök av ett par fina tjejer mot slutet av veckan. Härligt att ha roliga saker att se fram emot!
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och plana ut innan det är dags för att laga middag.
Ha en riktigt skön fredagskväll!
KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *