HEJ HEJ HELGEN…

Hej hej på er!
Nu har jag checkat ut från den här jobbveckan och firar in helgen med en sen fika. Dagen till ära unnade jag mig en chokladboll; bara för att jag tyckte att jag var värd det. Undrar om jag kommer att tycka det nästa helg när jag ska slänga mig i en solstol i mina badkläder ha ha..
I helgen ska jag styra upp vad jag ska ha med mig på resan. Veckan som kommer är fylld med lite av varje så det är lika bra att styra upp allt tidigt. Vi ska bland annat fira Jacob som fyller 30 år och jag får också besök av ett par fina tjejer mot slutet av veckan. Härligt att ha roliga saker att se fram emot!
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och plana ut innan det är dags för att laga middag.
Ha en riktigt skön fredagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  februari 1, 2019

  Mysig bild, vilken snygg mugg.
  Hmm, det där med bikini…jag förtränger det ett tag till;).
  Ha en härlig resa!
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   februari 2, 2019

   Tack Maria! Ja visst är muggen fin. Åsa Lindström heter hon som gör dem. Hon är grymt duktig. Kramar och ha en fortsatt fin lördag. //Tina

 • Mamma C
  februari 1, 2019

  Så härligt med en solsemester och något gott måste man få unna sig tycker i alla fall jag.
  Ha en fin helg.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 2, 2019

   Ja men eller hur! Tack detsamma. Hoppas att du också har en fin helg! Kram//Tina

Previous
SOM PHILIPPA FÖRKLARAR KÄRLEK OCH SVAR PÅ EN UNDERSÖKNING…