SOM PHILIPPA FÖRKLARAR KÄRLEK OCH SVAR PÅ EN UNDERSÖKNING…

Go kväll!
Det här med kärlek, det är ju allt, eller hur? Den här bilden på mig och Per tog Pers syster på oss precis i början av vår relation. Den säger ju en del… men den skulle faktiskt lika gärna kunnat tagits idag och vi skulle ha förmedlat precis samma känsla. En av Pers tjejer, som inte var så gammal då satte ord på vad kärlek betyder för henne i relation till oss. Jag kan ha visat det tidigare för längesen men det tål att publiceras en gång till i så fall.
Visst är det vackert?!
Jag har behövt mycket kärlek den senaste tiden. Har väntat på svaret från den MRT (eller MR som det också kallas för) som jag gjorde i förra veckan och jag har faktiskt mått lite dåligt över vad jag skulle få för svar. Jag brukar inte jaga upp mig men ibland har tankarna svävat iväg helt okontrollerat och jag har fått kämpa med mig själv för att inte dra växlar och tro det värsta. Man kan ju upptäcka allt möjligt med den här typen av undersökning och det är ju så dubbla känslor. Å ena sidan vill man veta å andra sidan vill man bara stoppa huvudet i sanden. 
Hur som helst… idag hade jag en telefontid med min läkare… och vad händer då… ja Tele2 strejkar som bara den och jag tänkte att; ja nu skiter det sig. Men hon lyckades nå mig till slut. 
Provsvaret visade att jag har en meniskskada i vänster knä, någon slags inflammation i höfterna och förslitning i de tre nedersta kotorna i ländryggen. Inte konstigt att jag har haft så ont. Nu har jag fått en tid hos en ortoped redan på måndag och jag är så tacksam för att min arbetsplats har en sjukförsäkring som möjliggjort att jag hittills har fått snabb och den allra bästa hjälpen när jag som bäst behövde det. Hade jag gått igenom den vanliga sjukvårdsapparaten så hade jag förmodligen bara varit halvvägs mot en diagnos, kanske inte ens det. Är så oändligt tacksam för att det inte var något värre än det här. Är så lättad… 
Så… nog om krämpor tycker jag; nu vill jag ha mer flärd i mitt liv och det finns faktiskt goda förutsättningar för det framåt.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  januari 31, 2019

  Så skönt att du fått svar, ovisshet är så himla jobbigt. Förstår att du är lättad.
  Men vilken fin bild på er <3.
  Kärlek är helt underbart. Jag är lika tokkär i min sambo efter 21 år tillsammans.
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   februari 1, 2019

   Ja, det var så skönt att få veta. Har verkligen blivit mer skraj med åren när det gäller att få besked från olika provtagningar. Tack för dina ord om bilden! Visst är det härligt med känslor och att också få ha dem kvar efter lång tid tillsammans. Det är nog inte alltid så självklart. Kram och ha en fin helg! //Tina

Previous
MED KOLLEGORNA PÅ SUPPER…