Mina dagar

HEMMA IGEN OCH DRÖMMER MIG TILLBAKA TILL ANFI…

Så fort den gick den där semesterveckan som vi väntat så länge på. Ips vips så har man bara minnen kvar och det här minnet; stranden Anfi del Mar som låg ett stenkast från vårt hotell ska jag försöka att ha med mig länge. Gott om solstolar att hyra, fint vatten att bada i (om man nu ville det… för kallt för mig…) och några enkla lunchställen i närheten. Där hängde vi (eller åtminstone jag som inte behövde åka till sjukhuset varje dag) flera dagar.
Härifrån Anfi går utflyktsbåtarna och då och då lägger också en partybåt i form av ett piratskepp till i inloppet. Med tanke på att det mest spelades musik från 80-90-talet på båten så var vi lite fundersamma över vilken målgrupp som befann sig på den där båten… ha ha.

Efter ett par timmars försening så landade vi in på Arlanda vid 22.15-tiden i går kväll så klockan blev rätt mycket innan vi klev innanför dörren här hemma. Men skönt ändå på något sätt att få komma hem till Sverige igen trots att det var upp emot 10 minus ute. Kontraster! Tänkte att nu kommer vi hem till våren men det ska tydligen bli värsta vintervädret nu i veckan som kommer så vi får nog vänta ett tag till.
I morgon blir det en ny kontakt med vårdcentralen för min del. Min hosta som jag har haft nu i två veckor ger inte med sig. På Gran Canaria har jag mest hostat på dagarna och kvällarna men på nätterna har den hållit sig lugn. I natt har jag inte sovit en blund… har hostat konstant och somnade inte förrän framåt morgonkvisten så ni kan ju tänka er vad jag är i för skick idag. Morr…
Men nu är det dags att snurra igång tvättmaskinen. 
Ha en fin söndag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *