Mina dagar

RADISSON BLU…

Tänkte jag skulle skriva några ord om hotellet Radisson Blu som vi bodde på under veckan vi var på Gran Canaria. För det första så kan jag säga att jag varmt rekommenderar det. När vi kom fick vi ett glas cava i handen och incheckningen tog typ en minut. Rummen (jag skriver rummen för vi bytte faktiskt rum en gång) var stora och fräscha med en vidunderlig utsikt ut över poolområdet och havet. Tyvärr hade vi otur med något slags oljud i vårt första rum som var så starkt så att det inte gick att sova vilket gjorde att vi fick byta. Men det var inga konstigheter. De frågade 100 ggr om vi var nöjda med bytet och beklagade om och om igen att vi blivit störda så det var riktigt snyggt hanterat. 
Balkongerna var snygga och förutom den lilla sittgruppen så fanns det också två solsängar.
Här åt vi frukost varje morgon. Amazing!!!

Poolområdet var stort och det fanns gott om solsängar. 

Poolbaren

Tennis, padel och beachvolley finns också om man nu är intresserad av det. Det var inte vi…

Om man gick norrut längs med strandpromenaden så kommer man bort till Arguineguin och dit gick vi vår första kväll för att äta middag.

Bättre strandpromenader har jag sett i mitt liv. Den här skylten såg jag alldeles för sent tyvärr och på vägen hem, sent när det blivit mörkt så stod jag på öronen och skrapade upp ena handleden. Som tur var blev det ingen större skada men herregud jag kunde har brutit benen av mig så illa som jag föll.

Så här varmt och skönt har vi haft det hela veckan förutom sista dagen då det regnade men jag har förstått att vi hann hem i grevens tid för igår verkade många ha blivit strandsatta på både Gran Canaria och Teneriffa på grund av oväder. Vi hade turen med oss och valde rätt vecka ändå för veckorna innan vi kom ner har det tydligen varit jättekallt.
Nu ska jag gå till Apoteket och hämta ut ytterligare en medicin för min hosta och nu går vi in på astmamedicin. Hoppas, hoppas att det har effekt.
Krya på mig!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *