Familj,  Resor

HERE WE GO AGAIN…

Ja nu är vi här igen; i Sälen. Den här gången med familjen. Alla är med i år också förutom Johannes och Viktoria som stannade hemma. De ska ju få en bebis inom kort så det var inte läge för dem att åka med i år.

Men vi andra landade in här i Lindvallen, i söndags mot kvällen.

Tidigt i söndags morse så packade vi in oss i bilen. Det var en utmaning att få plats med allt trots att vi hade en takbox.

Vi matade mil efter mil och när man kommer till Oxbergsbron så känns det nästan som att man är framme. Underbart att vara här igen!

Eftersom vi hade en sen incheckning så handlade vi upp oss på ICA när vi kom fram. Då blev det ännu mer trångt i bilen haha…

Vi brukar alltid bo på Vintergatan. I år bor vi i ett eget hus vilket är superskönt. Annars brukar vi alltid ha folk i lägenheten över och det brukar vara rätt lyhört. Liften ligger på baksidan av vårt hus så det är hur nära som helst vilket är en förutsättning för oss när vi är här. Vi var lite oroliga för att det skulle vara snålt med snö eftersom vi är här så sent i år men det är fortfarande gott om snö här i Sälen som tur är.

Bubbel och öl på snabbkylning…

… och Loa boade in sig.

Jacob trollade fram en högrevsgryta till middag och sen var det dags att runda av.

I går toksnöade det om vartannat och jag gillar inte att åka skidor då så jag hoppade över skidåkningen och mötte upp min kompis Kristin för en lunch istället.

Vi hade det så mysigt så lunchen övergick till en LUS = Lunch utan slut… och när vi var sist kvar och personalen hade stängt igen för att rigga upp inför kvällen för längesen så kände vi att det nog var dags att runda av.

Idag jobbade jag på förmiddagen och mötte sen upp delar av gänget för en gulaschlunch.

Jag tog några svängar i backarna tillsammans med de minsta och sen var det dags för både lillpojken och det lilla flickebarnet att gå till sina skidskolor.

Två trötta barn mot kvällen…

Vendela nyss hemkommen från en privat skidlektion som hon fick utav oss i födelsedagspresent. Det är så värt att ta en sådan då och då och få lite tips om vad man kan förbättra.

Vädret den här veckan ser inte direkt tip-top ut. Det är snö och regn om vartannat men det är osäkra prognoser så vi hoppas ändå på det bästa. Men de där dagarna när man kan sitta i solen och ha det gött det kommer vi att bli blåsta på tråkigt nog. Det var jättefint i förra veckan och det ska bli superfint i nästa vecka men vi lyckades pricka in den dåliga veckan i år.

Nu har kvällens matlag; Vendela, Philippa och Lilly bjudit på Tacos och nu är man sådär mosigt trött som man bara är när man är här i fjällen. Bästa familjesemestern!!!

I morgon ska vi åka så mycket vi kan mellan snöfall och regnskurar och sen väntar en mysig fondueafton uppe vid toppstugan.

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *