Familj

VÅR PÅSK SÅ HÄR LÅNGT…

Har ni en fin påsk?

Påsken är verkligen en skön helg tycker jag. Kravlös och bara allmänt mysig. Vi brukar fira på Gotland men i år är vi kvar i Stockholm eftersom vi åker till Sälen i morgon så något större pyntande har det inte blivit. Men ett litet ris har vi i alla fall fixat. Det hör liksom till, eller hur?

Det var superskönt att stänga ner jobbdatorn i torsdags och bara plana ut i tv-soffan och lägga upp planen för helgen. Så igår var det fullt upp med inköp och fix inför gårdagskvällens påskmiddag med familjen.

Vid 17-tiden började hela gänget att droppa in. Eller åtminstone nästan hela gänget. Philippa och Lilly kom upp hit till Stockholm först idag men i stället fick vi umgås med min systerdotter och hennes pojkvän som precis flyttat hit till Stockholm. Så mysigt att de är här, nära oss nu.

Vi lagade mat tillsammans och Loa passade på att ta lite bilder med min mobil.

Och de små fick mer skärmtid än vad de brukar få till vardags.

Jag hade snott ihop en nubbesallad och vi fixade kallrökt lax med romsås.

Ägghalvor, sill med potatis och räkor trollades också fram.

Jacob fixade Lerpottasill och våra kaffemuggar fick en ny funktion.

Jacob fixade också till en magisk god lammstek med haricots verts.

Jag älskar när vi samlas hela stora familjen. Det finns inget mysigare och det är så enkelt och lätt allting. Jag är så tacksam för oss!!!

Idag kom också Philippa och Lilly på plats. De slängde in sina väskor och sen gick vi ut i det vackra vädret och sladdade in hos Humble and Frank. Jag fick ta av mig jackan… så varmt och skönt var det. Varmaste dagen hittills.

Vi beställde in lite olika rätter…

.. och Philippas Halloumiburgare gick inte av för hackor.

När vi kom hem så hann vi också sitta en stund i solen på balkongen. Hur skönt!!!

Nu har vi packat våra grejer och fixat barnens påskkassar. Majken var väldigt bekymrad över att påskharen inte hade varit här hemma hos oss igår men jag har lovat henne att han kommer att vara i Sälen när vi är där.

Ikväll blir det tidigt i säng för vi ska försöka att komma iväg så tidigt som möjligt i morgon. Det ser ut som att det ska bli fint körväder i alla fall.

Ha en fortsatt fin påskafton. Vi ses i Sälen!

KRAM!

4 Comments

  • Kakka

    Gud vad härligt det ser ut, får nog ge halloumi en ny chans, gjorde en sallad på bla det för något år sen och det föll tyvärr inte i smaken. Ha det så gott.

    • tiname@live.se

      Jag älskar verkligen Halloumi. Så gott. Vi grillar ofta Halloumi på sommaren. Ja, ge det en ny chans, det är lite skillnad på ost och ost ibland. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *