Mina dagar

HITTADE…

De här små rariteterna har varit spårlöst försvunna sen rätt lång tid tillbaka. Som vi har letat och vänt upp och ner på allt här hemma, om och om igen utan resultat. Jag har ringt till Ticnet och vädjat, bönat och bett om ersättningsbiljetter eftersom vi hade alla uppgifter om biljetterna noterade men just den här typen av biljett kan man så klart inte få utskrivna på nytt. Tjejen på Ticnet försökte verkligen att göra sitt bästa för att lösa det hela för oss men det gick inte. Ett svindyrt hotellrum var självklart redan bokat och betalt och ingen återbetalningsrätt. Vi såg hemska bilder framför oss att vi skulle få åka till Göteborg och sitta utanför Ullevi och med sorgsna hundögon få titta på när alla människor får sina biljetter rivna i entrén. Sen skulle vi få sitta där utanför och lyssna på alla härliga låtar, ensamma, ledsna och bittra.

Men så plötsligt igår, så låg de bara där… i ett vitt kuvert i bohyllan i sovrummet. Någon däruppe måste ha tyckt att jag ändå var värd att få träffa – nåja se i alla fall – den här mannen. Hur är det möjligt att något som varit försvunnet så länge och som man letat efter lika länge bara helt plötsligt finns där. Magi!

Här inne står vi i sommar!
Och här skall vi bo!
Till och med veckans första dag har passerat lekande lätt idag för de där små biljetternas skull. Tog en sväng ut till Tofta på förmiddagen för att prata lite med snickarna. Jag tror och hoppas att vi är överens om vad som skall fixas. Det är några detaljer som ställer till det så att det inte blir helt proportionerligt men det blir nog bra när allt piff också är på plats. Barnen har ätit hos sin mormor/bonusmormor i kväll så det var vardagslyx för mig och P att få slippa laga mat när vi kom hem från jobbet.
Nu skall jag runda av kvällen med att krypa upp i soffan med en kopp the och gäng nya magasin. 
Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *