HON ÄR HÄR NU…

Posted on

Hej allesammans!

Hon är här nu! Min fina bloggkompis Katarina som har blivit en riktigt fin vän. Äntligen! Jag har längtat ända sen i mars då hon berättade att de skulle komma hit till Gotland. Tänk att det är 1,5 år sedan vi senast träffades när vi var i Lofsdalen tillsammans med Ulrica, Helena och Helena. Det kom en pandemi emellan så det var ett kärt återseende verkligen. Jag tror aldrig att jag har träffat en sådan positiv människa i hela mitt liv. 2021 har inte visat sig från sin bästa sida för Katarina och hon har med all säkerhet deppat många stunder men på något sätt så plockar hon upp det som är meningen med livet och ser till att hitta det som trots allt är fint. Jag har en del att lära av henne; tjejen med det stora hjärtat och hon är en av dem som har fått mig att våga ta steg för steg med bloggen. Hon peppar och driver på mig vilket är så värdefullt när självförtroendet svajar.

Fin!

Vi mötte upp Katarina, hennes man och lilla Sally på Surflogiet vid lunchtid idag för en snabb dejt med kramar och skratt. Och i morgon ska vi hänga hela dagen och kvällen! Vi ser fram emot det så mycket och vi har ju massor att ta igen.

Katarina driver bloggen Sallys Hus och den hittar ni HÄR.

Det känns som att jag har hunnit med massor idag. Vi var ju och firade min mamma igår kväll och jag har en hel del bilder därifrån, så jag återkommer med ett inlägg från vår mysiga kväll när jag fått ordning på dem. Men i morse var jag uppe med tuppen för att åka in till Visby och fixa till mina naglar som behövde en uppfräschning. Jag var och köpte en present till en kompis som fyllt år, var förbi mamma och hämtade upp lite grejer och handlade på ICA innan jag for hem och vi cyklade ner till stranden. Vi hade också fått hugg på en blandare som vi lagt ut till försäljning så det blev en snabb affär och en sväng hem för att fixa det innan vi mötte upp Katarina och Mattias.

Sen pustade vi ut ett par timmar i solstolarna med sommarprat ( och ja… jag slumrade visst till en stund) och vi var faktiskt inte här hemma förrän vid 17.30. Ljuvliga dagar!

Nu har två veckors semester redan passerat med massor av härligt innehåll och jag har två till tre veckor kvar. Jag har inte riktigt bestämt mig för hur mycket ledigt jag ska ta så jag tar det som det kommer tänker jag.

Nej nu är det dags att förbereda middagen. Ha en fin kväll så hörs vi snart igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments
 • Mamma C
  juli 18, 2021

  Så mysigt.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 19, 2021

   Ja, så mysigt att äntligen få ses igen. Kram //Tina

 • E
  juli 18, 2021

  Härligt att träffas igen! Förhoppningsvis kan det bli lite mer så numera. Njut av öjn ! Kram

  • tiname@live.se
   juli 19, 2021

   Verkligen härligt! Det finns verkligen ett uppdämt behov av att ses och umgås nu och som tur är så har vi haft med oss vädret i sommar så att vi har kunnat umgåtts med alla utomhus. Tack´, det ska ha jag. Ha en fin sommar du också! Kram //Tina

 • Ulrica
  juli 19, 2021

  Så fint du skriver om Katarina – det är hon värd! Det är ovärderligt med vänner som peppar, är positiva och finns där när det behövs.
  Men du… brukar ditt självförtroende svaja?! Det känns fruktansvärt onödigt tycker jag – det finns ingen anledning.
  Ha det så mysigt tillsammans!
  KRAM

  • tiname@live.se
   juli 20, 2021

   Visst är det värdefullt för man är ju inte alltid på toppen om man säger så :-). Tur att vi har varandra… Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 20, 2022

  Fina mysiga Katarina! Hon är verkligen en vitamininjektion! Så mysigt ni verkar ha haft det!

  Kram Lena

Previous
NU HAR VI DET SÅ DÄR LÖJLIGT BRA IGEN…