Mode

NU HAR VI DET SÅ DÄR LÖJLIGT BRA IGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Lindex.

Hej på er!

Ja sommarvärmen den bara fortsätter och fortsätter och vad gör vi då om dagarna… jo vi hänger på stranden. Våra dagar ser oftast likadana ut. Vi sover tills vi vaknar av oss själva, vi äter frukost och sen tar vi cyklarna ner till stranden. Vi kan gå ner dit men det är väldigt praktiskt att lägga alla grejer i cykelkärran.

Vi badar, och nu är det så varmt så att till och med jag badar, vi läser eller lyssnar på sommarprat, vi går bort till kiosken vid ”Strandpanget” och köper glass. Glass är jag inte heller så förtjust i men en varm sommardag så kan det slinka ner en våffla. Mintchoklad, polka och salt lakrits är mina favoriter.


Min baddräkt med volang och shapeeffekt hittar ni HÄR.

Ibland tar vi med lunch hemifrån och ibland unnar vi oss att hämta något från något ställe på stranden. Eller så sladdar vi in någonstans på en lunch.

Vi försöker att vara lite planerande så att vi inte behöver åka in till Visby allt för ofta på en massa ärenden men idag mot kvällen fick det bli en liten tur. Vi skulle lämna lite grejer hos min mamma för i morgon kväll ska det stora 80-årskalaset nämligen gå av stapeln. Hon fyllde ju i december och då gick det ju inte att få till något firande men nu ska vi alla samlas och då blir det klackarna i taket. Sen var vi ju tvungna att handla upp oss lite inför helgen för på söndag… då får vi minsann finbesök. Det ser vi fram emot såååå mycket.

Ja vi varvar lata stranddagar med att umgås med familj och vänner precis som det ska vara på semestern. Den enda nackdelen med sol och värme är att det inte blir så många utflykter men det lär väl komma sämre dagar framöver tänker jag så att vi hinner med det också.

Innan jag rundar av vill jag också passa på att tipsa om lite snygga grejer. HÄR hittar ni en skön klänning och HÄR en supersnygg tröja. HÄR är ett riktigt fynd. Missa inte!

Vi hörs!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *