Inredning

HÖST PÅ BALKONGEN…

Hej allesammans!

Oj vad dagarna och kvällarna sprang iväg här… fullt upp med balkongfix, våra småtroll som kom för ”bus eller godis” och annat roligt. Jag hann inte titta in här på bloggen igår men nu lugnar det ner sig igen.

Just nu sitter jag här och bloggar samtidigt som jag slötittar på reprisen av ”Så mycket Bättre”. Jag tröttnar aldrig på det där programmet även om jag inte tittar på det på samma sätt längre. Nu är det på mer i bakgrunden under tiden jag pysslar med annat.

Igår gick vi till torghandlarna på Odenplan och jag köpte upp oss på blommor till balkongen. Jag skriver jag för det här är ju mest mitt projekt men jag behövde ju lite bärhjälp också ha ha. I år blev det en gruppering i balkonglådan med lite blandade växter och ett rosa tema.

Nu har jag den andra delen av balkongen kvar att fixa och något fint till bordet men det får vänta till nästa helg.

Vi ska strax bege oss ut i det gråduggiga vädret en sväng och sen ska vi bara hänga här hemma. Det kanske blir en brasa i öppna spisen också. Premiär för det här uppe i Stockholm i så fall.

Ha en fin söndag!

KRAM!

4 Comments

 • Anna

  Hej fina du ❤
  Så himla fint på er balkong 🙂 Verkligen snygg blomlåda!
  Stockholm har verkligen bjudit på dimmigt och regnigt väder denna helg.
  Men inom mig känner jag massor av värme, för vi har varit hos min bror o hans familj. Men knappt man vågar skriva om det…
  Jag har ju en liten brorson som snart blir 2 år och det är så viktigt att få vara med.. Å att se dem ihopa kusinerna. Våran 15-åring (snart 16) och lille Gos.
  Som när han ropar efter henne: Tyyyyya ❤ Ja, du förstår..
  Nu har vi typ 1,5 timme kvar innan vi är hemma… Det var jobbigt att åka och tårarna brände…
  Ha en fortsatt fin söndag rara Tina!
  Varma kramar Anna

  • tiname@live.se

   Tack snälla fina rara du för din fina kommentar och vackra ord! Vi behöver verkligen mycket värme nu och för att klara det här så behöver vi skapa så mycket värme vi bara kan även det är förenat med vissa risker. Det är farligt att leva men det kan man ju inte gå och tänka på hela tiden, eller hur? Det finns nog andra grupper som behöver tänka till mer kring den här pandemin än du och jag tror jag. Vi är nog mer försiktiga än de flesta… Stor kram vackra du! //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *