Allmänt

JAG HAR BLOGGEN ATT TACKA FÖR SÅ MYCKET…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Åhlens.

Halloj!

Tänk att det redan är sju och ett halvt år sedan jag började blogga. Tiden har gått så fort men jag minns fortfarande den där känslan av skräckblandad förtjusning när jag skulle publicera mitt första blogginlägg. Samma känsla hade jag när jag skulle åka till Örebro på mitt första bloggevent. Jag skulle träffa ett helt gäng med bloggare; en del hade jag följt ett tag och en del av dem var helt okända för mig. Några av dem har blivit värdefulla vänner till mig och en av dem är Helena. Helena var med på Gotland förra hösten när hon och några andra bloggande vänner tillbringade helgen hemma hos mig. Vi sågs även när vi var i Lofsdalen tillsammans i januari tillsammans med samma gäng. Du hittar Helenas blogg HÄR.

I dagarna fick vi också möjlighet att umgås med Helena och hennes P några timmar, och prata i kapp om allt som hänt sen sist. Skratt varvat med samtal om livet. Hög och lågt. Precis så där som det ska vara när man umgås med sina vänner. Bilden har jag tagit med Helenas kamera så jag har fått låna bilden av henne.

Vi startade upp hemma hos oss med champagne och små tilltugg. Skagenröra, löjrom och dill på en liten knäckebrödskiva.

Helenas snygga topp finns HÄR och jag hade på mig min nya topp som kommer att vara en favorit i vinter. Den hittar ni HÄR.

Vi promenerade sen en liten bit bort till restaurang Portal för att äta middag. En polotröja liknande Pers kan ni hitta HÄR.

Champagne och löjromschips till förrätt, och anka till varmrätt. Så himla gott. Älskar anka!

Alltså de här två… så fina ihop. Det strålar ju om dem!!!

Igår klarnade bilden av vad man får göra och inte göra vad gäller de nya restriktionerna här i Stockholm. De har ju varit minst sagt luddiga och vidöppna för tolkningar. Vi får helt enkelt leva på den här kvällen ett tag eftersom man inte bör träffa vänner hur man vill och vart man vill här i Stockholm nu några veckor framöver. När vi träffades så kändes det ändå väldigt Covid-säkert. Vi har haft Covid-19 och Helena och hennes P är friska och har testats negativt precis. Ingen fysiskt kontakt och Portal är en mycket Covid-säker restaurang. Jag längtar tills vi kan få ses igen när det där förbaskade viruset lugnat ner sig.

Jösses vad det blåser ute idag. Mina nyplanterade blommor på balkongen håller ju på att blåsa bort. Jag hade tänkt att ta min måndags-PW nu efter jobbet men det får bli Yoga här inomhus i stället för helt plötsligt så kommer det en regnskur. Värsta kombon enligt mig så jag håller tummarna för att det ska lugna ner sig till i morgon.

Vi hörs!

KRAM!

6 Comments

  • tiname@live.se

   Tack själv, det var så mysigt! Ja verkligen… håller tummarna för att det här eländet vänder så att vi snart kan få ses igen. Massor av kramar <3 //Tina

 • Mamma C

  Jag är också så glad att jag vågade börja att blogga 2008. Man har träffat och även blivit vänner över nätet med så många fina människor.
  Kram Carin

 • Lena - gott för själen

  Jamen visst har det givit mycket på flera sätt, det där med bloggandet! Mysigt med besök av Helena hennes partner.

  Det där bloggträffen hos Katarina i Örebro var sååå trevlig! Saknar såna där träffar. Saknar allt umgänge. Tycker så synd om de äldre som är helt isolerade.

  Kram Lena

  • tiname@live.se

   Visst var den mysig! Då fick jag träffa er alla för första gången. Hoppas att vi kan få till något liknande igen när allt det här är över. Kramar //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *