HOUSE WARMING OCH EN SVÄNG FÖRBI KVARTERSKROGEN…

I går kväll var vi på en väldigt trevlig House Warming hos en fd arbetskamrat som flyttat in i en ny lägenhet inte så långt från oss. Härligt att få träffa både gamla vänner och nya bekantskaper. På väg dit sladdade vi införbi Non Solo Bar på Rörstrandsgatan i väntan på en kompis. Vi satte oss ute och det var så härligt med en första utesittning med ett glas vin men det blev inte långvarigt för helt plötsligt öppnade sig himlen och det började tokregna. Morr!
På vägen hem tog vi ett glas på Erlands, denna lilla pärla till kvarterskrog som ligger runt hörnet där vi bor. Så litet, så mysigt och så trevlig personal. Serverar cocktails, mat och annat gott. Här kommer vi att hänga ofta tror jag.
Idag verkar inte vädret riktigt vilja bestämma sig. Ena stunden sol och fint och i nästa sekund tokmulet. Vill börja hänga på balkongen nu men det verkar trögt för våren att stanna på riktigt. 
I kväll är vi bjuda på middag till vänner så nu är det tajm för att titta in till blombutiken och köpa lite fina blommor.
Ha en underbar lördag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NU ÄR JAG IGÅNG…