Mina dagar

NY MATTA FRÅN SPITI…

Nu börjar vår hall så sakta ta form. Den har varit vår allra största utmaning måste jag säga. Den ska funka praktiskt samtidigt som den ska se bra ut och vi är inte i mål än men ändå på väg. 
Vi kände väldigt snabbt att vi måste ha någon slags garderobslösning men vi gjorde misstaget att fatta ett snabbt beslut om att vi ville ha skjutdörrar på garderoben. Vi tänkte inte på att de bygger ut en del och tar en hel del yta från rummet så det kändes som att hela hallen bara var en enda stor garderob till slut som anföll en när man öppnade dörren när man kom hem. Skjutdörrarna fick åka ner i källaren och vi fick fixa nya via Picky Living. En dyrköpt läxa…
Idag hittade också vi en grå matta på Spiti som vi tror kommer att funka bra. Nästa projekt är att hitta en snygg spegel som ska upp på väggen. En klädhängare har vi äntligen hittat. Den ska bara monteras… vilken dag som helst!
Det tar sig!

Idag har vi haft en lugn och skön söndag. Vi var på en fantastiskt trevlig och rolig middag hos våra fina vänner Maria och Lasse i går kväll. Blev liiiiite sent så idag tog vi en sovmorgon och sen en uppfriskande promenad. Men så många härliga samtal och härliga skratt det blev. Underbart! 
 Vi tittade också införbi lilla Loa och gosade lite med honom. Det händer så mycket med honom varje vecka nu så det gäller att hänga med.
Nu laddar jag för en ny jobbvecka och sen blir det Valborgsfirande på Gotland. Åhhhh vad jag längtar dit nu!!!
Ha en fortsatt fin söndagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *