HUNNIT MED MYCKET IDAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Åhléns.

Hej hallå!

Här har det minsann hunnits med grejer idag. Efter frukosten gick vi bort till äldsta sonen och hämtade upp vårt lilla charmtroll Loa. Han hade bland annat önskat sig i julklapp att få gå på bio med mig och Per och idag var det dags att hämta ut klappen. Han ville se “Lilla spöket Laban” och han valde en förmiddagsbio med popcorn, läsk och hela baletten. Så mysigt! Och nu är vi hemma igen sen en timme tillbaka. Jag inser vad mycket man kan hinna med på en dag om man går upp riktigt tidigt för att man har med barn att göra. Annat är det när det bara är vi två… då blir det ofta sovmorgon och halva förmiddagen har gått innan vi masar oss upp.

Men åter till frukosten… Jag inbillar att jag äter en rätt bra frukost på morgnarna. Jag har inte doktorerat i det men det känns nyttigt och bra. Jag brukar alltid äta ett kokt ägg, grekisk osötad yoghurt med färska bär (oftast jordgubbar) en knäckemacka med avokado eller keso, ett glas bubbelvatten och en mugg te. Det står jag mig länge på. Jag brukar vara vrålhungrig på förmiddagarna men äter jag en stadig frukost så räcker det en frukt som mellanmål innan lunch.

Varje morgon tänker jag att jag måste ta mig i kragen och köpa några snygga frukostskålar. Jag äter min yoghurt i våra soppskålar men skulle ju hellre vilja ha några snygga i glas. De HÄR har jag spanat in. Visst är de fina? HÄR finns en annan sort i porslin som är vanliga enkla klassiska och man får många skålar för noll och ingenting. Våra te/kaffemuggar kommer från Åsa Lindströms keramik. Glasen finns HÄR och underläggen finns HÄR.

Ikväll ska vi hem till Jacob och hans familj för att fira hans födelsedag lite i efterskott. Han fyllde egentligen år i torsdags men det är lite enklare att fira på helgen så att de små kiddosarna orkar vara med. Det blir mysigt att samlas alla igen men inte med Vendela den här gången ledsamt nog. Hon är sjuk stackaren…Vi får fira för henne också.

Ha en fortsatt skön lördag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DET BÄSTA NÄR MAN VILL MOTA BORT EN FÖRKYLNING…