DET BÄSTA NÄR MAN VILL MOTA BORT EN FÖRKYLNING…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kronans Apotek.

Hej,

Nu har vi fixat ett par viktiga grejer inför nästa veckas resa. De senaste åren när vi har rest har vi haft oturen att bli sjuka. I alla fall när vi rest på vintern. Det har börjat nästan direkt på flyget och sen har vi varit halvsänkta hela semestern och det är ju så trist. Inför förra årets Gran Canariaresa så fick vi tips om två produkter som vi testade och det var första gången på länge som vi klarade oss utan att bli sjuka. Båda kan tas i förebyggande syfte om man vet att man ska vistas i miljöer där många kan vara förkylda men även när en förkylning har brutit ut. Då är min upplevelse att de förkortar förkylningen betydligt.

Nu när vi åker på måndag så kommer jag att ta antivirustabletterna, som är sugtabletter med en god smak för en gångs skull, enligt instruktionen på förpackningen och Cold Zyme som är en spray som man puffar in i munnen ner mot halsen när jag kommer till Arlanda och sen fyller jag på när jag ätit. Den där sprayen lägger sig som en hinna över slemhinnorna så att virus inte fäster.

Eftersom vi inte varit riktigt förkylda på två år (peppar peppar) sedan vi började ta de här i förebyggande syfte eller när vi har känt att något är på gång så är jag övertygad om att de hjälper. Det verkar som de hjälper andra också för de är ofta slut på apoteken men nu finns de till superpris HÄR och HÄR om ni vill testa.

Ett litet tips så här i virustider.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 8, 2020

  Halloj!

  Nu har jag äntligen läst ikapp här inne igen. vilken toppenhärlig helg ni verkar ha haft i Lofsdalen! Det där med hundspann ser ju galet kul ut! Ni ser helt överlyckliga ut hela bunten.

  Hoppas ni klarar er från sjukdomar på resan. Sånt är inte kul!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 8, 2020

   Ja, det var en superfin helg! Ett sånt härligt ställe och roliga damer så det blev många skratt :-). Hundspannet var fantastiskt; framförallt att få berättat för sig hur allting funkar. Tack, ja vi håller tummarna för att bacillerna ska hålla sig borta. Vi har proppat oss ordentligt. Kram och ha en fin helg Lena. //Tina

Previous
JAG BÖRJAR LÄRA MIG…